Το απόγευμα η Σάκκαρη κόντρα στην Κορνέ στο Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει
Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Αλιζέ Κορνέ στον 2ο γύρο του 250αριού τουρνουά του Νότιγχαμ (μετά τις 17:30) με το βλέμμα στα προημιτελικά.

Μία αντίπαλο που αντιμετωπίζει… ανά τρία χρόνια, θα βρει στον δρόμο της σήμερα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στο Νότιγχαμ, θέλει να διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα μία θέση στα προημιτελικά, απέναντι στην Αλιζέ Κορνέ.

Ο αγώνας θα κλείσει το πρόγραμμα του κεντρικού γηπέδου και θα ξεκινήσει αμέσως μετά την αναμέτρηση της Τατιάνα Μαρία με την Χέδερ Γουάτσον, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 ώρα Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει πως το ματς της Σάκκαρη με την Γαλλίδα δεν θα ξεκινήσει πριν τις 17:30 Ελλάδος.

Σάκκαρη και Κορνέ βρίσκονται κάθε τρία χρόνια αντιμέτωπες και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, η Ελληνίδα ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια.

Το 2017 την βρήκε απέναντί της στην 2η φάση του Australian Open όπου την κέρδισε με 2-1 σετ και την ίδια χρονιά στα προημιτελικά της Γουχάν, επικράτησε με 2-0.

Επόμενη αναμέτρησή τους ήταν το 2020 στην φάση των «16» στην Αγία Πετρούπολη, με την Σάκκαρη να κερδίζει ξανά με 2-0 και σήμερα θα παίξουν για τέταρτη φορά.

Η νικήτρια της αναμέτρησης αυτής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στα προημιτελικά την νικήτρια από τον αγώνα της Μάντλικ με την Γκιόργκι, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Centre Court
16:00 Μαρία - Γουάτσον
17:30 Σάκκαρη - Κορνέ Novasports 6HD

Court 1
13:00 Γκόλουμπιτς - Βέκιτς
14:30: Φρετς - Ζου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα