Με την Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη την Τετάρτη στον 2ο γύρο του Κατάρ Όπεν

Newsroom
Με την Αλεξαντρόβα η Σάκκαρη την Τετάρτη στον 2ο γύρο του Κατάρ Όπεν
H Κατερίνα Αλεξαντρόβα από τη Ρωσίδα νικώντας την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-1, 6-2 θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κατάρ Όπεν στην Ντόχα.

Η 28χρονη Κατερίνα Αλεξαντρόβα θα είναι η επόμενη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν του Κατάρ στην Ντόχα. Η Ρωσίδα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, επικρατώντας με 6-1, 6-2 σε 52 λεπτά και τώρα θα παίξει με τη Σάκκαρη για την πρόκριση στην οκτάδα.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (15/2) και θα αρχίσει στις 16:00, περίπου, ώρα Ελλάδας. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο Grandstand 2, μετά τη συνάντηση της Κένιν με την Κουντερμέτοβα.

Η Αλεξαντρόβα είναι Νο.18 στον κόσμο και απέναντι στη Σάκκαρη έχει μόλις μια νίκη σε έξι αγώνες. Και αυτή είχε έρθει στο Κύπελλο του Κρεμλίνου στη Μόσχα τον Οκτώβριο του 2021, όταν η Σάκκαρη είχε αποσυρθεί μετά το 5ο γκέιμ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Σάκκαρη νίκησε με 6-2, 6-4 στην Αγία Πετρούπολη τον Φεβρουάριο του 2022 και 6-3, 6-2 στη Ρώμη τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα