H Σάκκαρη κάνει... restart στο Λινζ

Newsroom
H Σάκκαρη κάνει... restart στο Λινζ
Στην Αυστρία κάνει την επανεμφάνισή της μετά την Αυστραλία, η Μαρία Σάκκαρη όπου θα αγωνιστεί ως το Νο1 στο ταμπλό.

Η Αυστραλία… πέρασε και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει αυτή την εβδομάδα την πρώτη της εμφάνιση για το 2023 σε indoor τουρνουά. Το Νο7 του κόσμου θα αγωνιστεί στο 250αρι τουρνουά του Λινζ στην Αυστρία, όπου συμμετέχει ως το Νο1.

Αν και θα ήθελε να πάει στο 500αρι στο Ντουμπάι, η συμμετοχή της στην Αυστρία είχε κλείσει από νωρίς πέρυσι κι έτσι δεν άλλαξε την απόφασή της. Ίσως και για καλό καθώς θα έχει μία ευκαιρία να κατακτήσει ένα τουρνουά μετά από καιρό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, είναι υπέροχο που είμαι ξανά εδώ. Δυστυχώς την προηγούμενη φορά δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτό το τουρνουά, είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Θα έχω δυο μέρες για να προετοιμαστώ και μετά θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις για το τουρνουά» δήλωσε χθες κατά την άφιξή της στο Λινζ η Σάκκαρη, η οποία θα μάθει σήμερα (5/2) το μονοπάτι της για τον τελικό.

Τα σημαντικότερα ονόματα που συμμετέχουν στο τουρνουά, είναι αυτά των Αλεξάντροβα, Μπέγκου, Βέκιτς, Καλίνινα και Μάρτιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα