Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα
Η Μαρία Σάκκαρη παίζει όλη τη χρονιά στον προημιτελικό της Γουαδαλαχάρα κόντρα στην Κουντερμέτοβα με τη νικήτρια να παίρνει ως έπαθλο μια θέση στο WTA Finals.

Και τώρα… οι δυο τους. Μαρία Σάκκαρη και Βερόνικα Κουντερμέτοβα κοντράρονται στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, σε ένα ματς που γι’ αυτές θα είναι «τελικός».

Τελικός πολύ απλά γιατί όποια κερδίσει, θα πάρει και το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals...

Η Σάκκαρη πέτυχε τα ξημερώματα σπουδαία ανατροπή επί της Ντάνιελ Κόλινς και σε μία χρονιά που δεν της έχει πάει τίποτε καλά, σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Κουντερμέτοβα, δεν θα την σώσει απλά, αλλά θα εξιλεωθεί για όσες ευκαιρίες έχασε φέτος για τίτλους, αλλά και για άνοδο ως το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης…

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 19:00 τοπική ώρα, που σημαίνει 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου για την Ελλάδα.

Θα είναι το τρίτο ματς χρονικά στους προημιτελικούς, αφού θα προηγηθούν οι αναμετρήσεις Αζαρένκα – Γκοφ (22:00) και Πεγκούλα – Στέφενς (23:30).

Μετά την Σάκκαρη θα παίξει η Μπούζκοβα με μία εκ των Κασάτκινα και Καλίνσκαγια, ζευγάρι που θα βγάλει και αντίπαλο στα ημιτελικά για την Ελληνίδα τενίστρια, αν προκριθεί.

Σάκκαρη και Κουντερμέτοβα έχουν συναντηθεί τρεις φορές, με την Μαρία να έχει 2 νίκες και μία ήττα. Το 2019 στη Κωνσταντινούπολη είχε κερδίσει 2-0 η Ρωσίδα και ακολούθησαν δύο νίκες της Μαρίας στο Μόντρεαλ το 2021 (6-4, 5-7, 6-4) και φέτος στην φάση των «32» στο Australian Open (6-4, 6-1).

 

WTA Τελευταία Νέα