Κουντερμέτοβα: Στα προημιτελικά στη Γουαδαλαχάρα, μεγαλώνοντας την πίεση για τη Σάκκαρη

Newsroom
Κουντερμέτοβα: Στα προημιτελικά στη Γουαδαλαχάρα, μεγαλώνοντας την πίεση για τη Σάκκαρη
Η Βερόνικα Κουντερμέτοβα νικώντας τη Γιέλενα Οσταπένκο με 2-0 σετ πέρασε στα προημιτελικά στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα και διατηρεί το πλεονέκτημα έναντι της Μαρίας Σάκκαρη για την πρόκριση στο WTA Finals

Η μονομαχία ανάμεσα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα και τη Μαρία Σάκκαρη για μια θέση στο WTA Finals, καλά κρατεί. Η Κουντερμέτοβα νικώντας τη Γιέλενα Οσταπένκο με 6-4, 6-4 προκρίθηκε στα προημιτελικά στο 1000άρι τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, πέρασε στα προημιτελικά, μεταφέροντας την πίεση στη Μαρία Σάκκκαρη.

Η Ρωσίδα, που βρίσκεται στην 8η και τελευταία προνομιούχα θέση για το WTA Finals, ανέβηκε στους 2.795 βαθμούς, με τη Σάκκαρη να την ακολουθεί στους 2.641β.

Η 28χρονη Ελληνίδα έτσι κι αλλιώς καλείται να νικήσει την Ντανιέλ Κόλινς στο δικό της παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 03:00 το πρωί της Παρασκευής (21/10) και αν καταφέρει να αποκλείσει την Αμερικανίδα, θα ανέβει στους 2.726 και στα προημιτελικά θα διασταυρώσει με την Κουντερμέτοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα