Σάκκαρη: Ξημερώματα η πρώτη μάχη με Κόστιουκ

Newsroom
Σάκκαρη: Ξημερώματα η πρώτη μάχη με Κόστιουκ
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά την προσπάθειά της για διάκριση στην Γουαδαλαχάρα, με πρώτη αντίπαλο την Μάρτα Κόστιουκ.

Τον πρώτο της αγώνα στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα δίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν όπου θα κλειδώσουν τα εισιτήρια για το WTA Finals.
Η Σάκκαρη χρειάζεται είτε μεγάλη πορεία στο τουρνουά, είτε να τα κάνουν... θάλασσα οι υπόλοιπες πριν χάσει η ίδια και κυρίως η Κουντερμέτοβα, την οποία και καταδιώκει στο race για το τελευταίο εισιτήριο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 τοπική ώρα, που σημαίνει 03:00 τα ξημερώματα για την Ελλάδα. Κόστιουκ και Σάκκαρη έχουν συναντηθεί μία φορά στο παρελθόν, πέρυσι στο US Open όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 6-3, 6-4 στον πρώτο γύρο.

Ο αγώνας τους θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο, όπου θα προηγηθούν τρία παιχνίδια με παίκτριες από την Τσεχία. Πρώτα θα γίνει το Σινιάκοβα - Χαντάντ Μάια, ακολουθεί το Κρεϊτσίκοβα - Καλίνσκαγια και μετά το Πλίσκοβα - Ρυμπάκινα, πριν το ματς της Σάκκαρη.

Τα σενάρια για πρόκριση της Σάκκαρη στο WTA Finals

  • Πρόκριση στον τελικό της Γουαδαλαχάρα
  • Πρόκριση στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, εφόσον δεν φτάσουν στον τελικό οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις και δεν κερδίσουν τον τίτλο οι Κόλινς, Χαντάντ Μάια και Κβίτοβα.
  • Πρόκριση στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, εφόσον δεν φτάσει στα προημιτελικά η Κουντερμέτοβα, δεν φτάσουν στον τελικό οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις, Κόλινς και δεν κερδίσουν τον τίτλο οι Χαντάντ Μάια, Κβίτοβα, Οσταπένκο και Κρεϊτσίκοβα.
  • Πρόκριση στον 3ο γύρο, εφόσον η Κουντερμέτοβα δεν κερδίσει κανέναν αγώνα, δεν φτάσουν στα ημιτελικά οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις, δεν φτάσει στον τελικό η Κόλινς, δεν κερδίσει το τρόπαιο καμιά από τις Χαντάντ Μάια, Κβίτοβα, Οσταπένκο, Κρεϊτσίκοβα, Ριμπάκινα ή Σαμσόνοβα.
 

WTA Τελευταία Νέα