Σάκκαρη: Ξημερώματα η πρώτη μάχη με Κόστιουκ

Newsroom
Σάκκαρη: Ξημερώματα η πρώτη μάχη με Κόστιουκ
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά την προσπάθειά της για διάκριση στην Γουαδαλαχάρα, με πρώτη αντίπαλο την Μάρτα Κόστιουκ.

Τον πρώτο της αγώνα στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα δίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν όπου θα κλειδώσουν τα εισιτήρια για το WTA Finals.
Η Σάκκαρη χρειάζεται είτε μεγάλη πορεία στο τουρνουά, είτε να τα κάνουν... θάλασσα οι υπόλοιπες πριν χάσει η ίδια και κυρίως η Κουντερμέτοβα, την οποία και καταδιώκει στο race για το τελευταίο εισιτήριο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 τοπική ώρα, που σημαίνει 03:00 τα ξημερώματα για την Ελλάδα. Κόστιουκ και Σάκκαρη έχουν συναντηθεί μία φορά στο παρελθόν, πέρυσι στο US Open όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 6-3, 6-4 στον πρώτο γύρο.

Ο αγώνας τους θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο, όπου θα προηγηθούν τρία παιχνίδια με παίκτριες από την Τσεχία. Πρώτα θα γίνει το Σινιάκοβα - Χαντάντ Μάια, ακολουθεί το Κρεϊτσίκοβα - Καλίνσκαγια και μετά το Πλίσκοβα - Ρυμπάκινα, πριν το ματς της Σάκκαρη.

Τα σενάρια για πρόκριση της Σάκκαρη στο WTA Finals

  • Πρόκριση στον τελικό της Γουαδαλαχάρα
  • Πρόκριση στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, εφόσον δεν φτάσουν στον τελικό οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις και δεν κερδίσουν τον τίτλο οι Κόλινς, Χαντάντ Μάια και Κβίτοβα.
  • Πρόκριση στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, εφόσον δεν φτάσει στα προημιτελικά η Κουντερμέτοβα, δεν φτάσουν στον τελικό οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις, Κόλινς και δεν κερδίσουν τον τίτλο οι Χαντάντ Μάια, Κβίτοβα, Οσταπένκο και Κρεϊτσίκοβα.
  • Πρόκριση στον 3ο γύρο, εφόσον η Κουντερμέτοβα δεν κερδίσει κανέναν αγώνα, δεν φτάσουν στα ημιτελικά οι Μπαντόσα, Μπένσιτς, Κις, δεν φτάσει στον τελικό η Κόλινς, δεν κερδίσει το τρόπαιο καμιά από τις Χαντάντ Μάια, Κβίτοβα, Οσταπένκο, Κρεϊτσίκοβα, Ριμπάκινα ή Σαμσόνοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα