Παπαμιχαήλ: Ξημερώματα το ματς με την Μουγκουρούθα

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Ξημερώματα το ματς με την Μουγκουρούθα
Στις 5 το πρωί, ώρα Ελλάδος, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα στην φάση των «16» στο Τόκιο.

Πρώτο παιχνίδι στο αυριανό (21/9) πρόγραμμα του Τόκιο, θα είναι αυτό της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το βήμα παραπάνω στο 500αρι τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο, εκεί όπου την περιμένει μία τεράστια πρόκληση. Η Μουγκουρούθα, κάτοχος 2 grand slam (Roland Garros 2016, Wimbledon 2017) και πρώην Νο1 στον κόσμο, είναι στο Νο3 του ταμπλό αυτή την στιγμή και Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Παπαμιχαήλ δεν έχει τίποτα να χάσει και θα πάει… all in σε αυτό το παιχνίδι. Ηδη με την παρουσία της στη φάση των «16» έχει κερδίσει 40 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (στο Νο173 τουλάχιστον την προσεχή Δευτέρα) κι αν κάνει το… θαύμα, θα ανέβει τουλάχιστον στο Νο147!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί πρώτο χρονικά, στις 11 το πρωί τοπική ώρα, δηλαδή στις 5 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος. Η νικήτρια από αυτό το ματς, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά είτε την Κινέζα Γουάνγκ, είτε τη νικήτρια από το ματς Ριμπάκινα Σαμσόνοβα.

Η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί αύριο και στο διπλό, με συμπαίκτρια την Μεξικανή Κοντρέρας-Γκόμεζ, με την οποία θα αντιμετωπίσουν τις Χαντάντ Μάια και Ζανγκ. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει περίπου στις 08:30 ώρα Ελλάδος, αλλά δεν αποκλείεται να καθυστερήσει λίγο παραπάνω ανάλογα και με το πόσο θα διαρκέσει το μονό της Παπαμιχαήλ, καθώς θα χρειαστεί να πάρει λίγες ανάσες.

 

WTA Τελευταία Νέα