WTA Finals: Η Σβιόντεκ και η Γκοφ έκλεισαν θέση στα ημιτελικά

Δημήτρης Ντζάνης
Σβιόντεκ και Γκοφ πριν το παιχνίδι τους στο WTA Finals
Η Ιγκα Σβιόντεκ νικώντας την Ονς Ζαμπέρ με 2-0 έκλεισε ραντεβού με την Αρίνα Σαμπαλένκα στα ημιτελικά των WTA Finals στο Κανκούν. Η Κόκο Γκοφ κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι.

Η Ίγκα Σβιόντεκ και η Κόκο Γκοφ είναι οι παίκτριες που συμπλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών των WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού.

Η Σβιόντεκ νίκησε την Ονς Ζαμπέρ με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της, χωρίς να χάσει σετ στα τρία παιχνίδια.

Η 22χρονη από την Πολωνία έκλεισε το μεγάλο ραντεβού με την Αρία Σαμπαλένκα στα ημιτελικά, όπου εκτός από την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα παιχθεί σε μεγάλο βαθμό και το Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Σαμπαλένκα με νίκη επί της Σβιόντεκ παραμένει οριστικά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η Σβιόντεκ χρειάζεται να κατακτήσει τον τίτλο στο Κανκούν, για να είναι για 2η διαδοχική χρονιά στο Νο.1 του κόσμου.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Τζέσικα Πεγκούλα με τον Κόκο Γκοφ, με τις δύο παίκτριες από τις ΗΠΑ να αγωνίζονται μαζί και στο διπλό, όπου είναι μάλιστα στο Νο.1 του ταμπλό!

Η Γκοφ εξασφάλισε τη 2η θέση στον όμιλο πίσω από την Γκοφ, νικώντας τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 5-7, 7-6 (4), 6-3.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών
(Σε ώρες Ελλάδας)

Kυριακή 5/11
Πεγκούλα - Γκοφ (00:00)
Σαμπαλένκα - Σβιόντεκ (όχι πριν από τις 01:30)

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα