Ανέτ Κονταβέιτ: Η πρώτη τενίστρια με 7 τελικούς σεζόν μετά από το 2017

Newsroom
Ανέτ Κονταβέιτ: Η πρώτη τενίστρια με 7 τελικούς σεζόν μετά από το 2017
Η Ανέτ Κονταβέιτ έγινε η πρώτη τενίστρια μετά από το 2017 που φτάνει στους 7 τελικούς σε μια σεζόν με την Εσθονή να έχει ήδη 4 τίτλους.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Ανέτ Κονταβέιτ.

Η 25χρονη από την Εσθονία που προκρίθηκε στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα ως τελευταία και ως Νο8 παίζει στις 03:30 (Cosmote Sport 9) στον τελικό με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και εάν τα καταφέρει θα κλείσει τη χρονιά στο Νο6!

Η Ανέτ Κονταβέιτ θα παίξει στον 7ο τελικό της μέσα στο 2021 και είναι φυσικά στην πρώτη θέση. Η τελευταία τενίστρια που έφτασε σ' αυτό τον αριθμό και τον ξεπέρασε (8) ήταν η Καρολίν Βοζνιάκι το 2017.

Η τενίστρια από την Δανία που αποσύρθηκε από το άθλημα για να γίνει μητέρα είχε 8 τελικούς αλλά μόλις 2 τίτλους το 2017.

Το καρέ της Ανέτ

Από την άλλη η Ανέτ Κονταβέιτ έχει ήδη 4 τίτλους και κυνηγάει τον 5ο μέσα στο 2021 για να γίνουν μαζί με την Άσλεϊ Μπάρτι οι μοναδικές με αυτό τον αριθμό.

Η Εσθονή κέρδισε στην Οστράβα, στο Κλίβελαντ, στο Κλουζ, στην Μόσχα και έχασε τον τίτλο στο Ίστμπουρν. Στις αρχές του χρόνου έπαιξε και στον ημιτελικό του Grampians Trophy στη Μελβούρνη, κέρδισε την Μαρία Σάκκαρη, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν διεξήχθη τελικός!

@Photo credits: Twitter WTA
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα