WTA Finals: Πως θα "σκαρφαλώσει" στο Νο5 η Σάκκαρη

Newsroom
WTA Finals: Πως θα "σκαρφαλώσει" στο Νο5 η Σάκκαρη
Εάν η Μαρία Σάκκαρη κατακτήσει το WTA Finals και δεν φτάσει στον τελικό η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα τότε η Ελληνίδα θα είναι το νέο Νο5 κόσμου!

H Μαρία Σάκκαρη ταξίδεψε στη Γουδαλαχάρα ως Νο6 κόσμου για να συμμετάσχει στο "παρθενικό" της WTA Finals αλλά μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ως Νο5!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που την Τετάρτη (03:30, Cosmote Sport 9) θα παίξει στον ημιτελικό με την Ανέτ Κονταβέιτ για μια θέση στον τελικό της Πέμπτης.

Τα σενάρια για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να είναι το νέο Νο5 κόσμου εάν κατακτήσει το WTA Finals και δεν έχει αντίπαλο στον τελικό την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα η οποία θα παίξει στις 22:00 (Cosmote Sport 6) με την Πάουλα Μπαντόσα στον πρώτο ημιτελικό.

Η Ελληνίδα εάν παίξει στον τελικό και δεν πάρει τον τίτλο θα μείνει στο Νο6 ενώ εάν αποκλειστεί και πάρει τον τίτλο η Μπαντόσα ή η Κονταβέιτ θα "πέσει" στο Νο7!

@Photo credits: Twitter WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα