WTA Finals: Ισπανικός «εμφύλιος» Μπαντόσα-Μουγκουρούθα για τον τελικό

Newsroom
WTA Finals: Ισπανικός «εμφύλιος» Μπαντόσα-Μουγκουρούθα για τον τελικό
Η Πάουλα Μπαντόσα θ' αντιμετωπίσει την Τρίτη (22:00, Cosmote Sport 9) την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και η νικήτρια θα παίξει στον τελικό του WTA Finals.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του WTA Finals της Γουαδαλαχάρα αρχίζει την Τρίτη στις 22:00 (Cosmote Sport 9) με τον αγώνα της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα με την Πάουλα Μπαντόσα και θα συνεχιστεί την Τετάρτη (03:30, Cosmote Sport 9) με την μάχη της Μαρίας Σάκκαρη με την Ανέτ Κονταβέιτ.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει παίκτρια από την Ισπανία στον τελικό της Πέμπτης (03:30, Cosmote Sport 9) αφού τόσο η Μπαντόσα όσο και η Μουγκουρούθα είναι από την χώρα της Ιβηρικής.

Η Μπαντόσα που είναι στο Νο10 κόσμου πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της και η Μουγκουρούθα που είναι στο Νο5 ως δεύτερη. Αν και είναι χρόνια στο Tour δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους.

Η Πάουλα Μπαντόσα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα αλλά η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα είναι πιο έμπειρη και έχει μια αποτυχημένη προσπάθεια στον ημιτελικό του WTA Finals 2015.

Πάντως για πρώτη φορά μετά από το 1993 θα έχουμε Ισπανίδα στον τελικό αφού η τελευταία ήταν η Αράντσα Σάντσεθ που είχε ηττηθεί με 3-1 σετ από την Στέφι Γκραφ στη Νέα Υόρκη.

Καμία Ισπανίδα δεν έχει κατακτήσει το WTA Finals και περιμένουμε να δούμε εάν θα "σπάσει" η παράδοση την Πέμπτη στη Γουδαλαχάρα.

@Photo credits: Twitter WTA
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα