WTA Finals: Ισπανικός «εμφύλιος» Μπαντόσα-Μουγκουρούθα για τον τελικό

Newsroom
WTA Finals: Ισπανικός «εμφύλιος» Μπαντόσα-Μουγκουρούθα για τον τελικό
Η Πάουλα Μπαντόσα θ' αντιμετωπίσει την Τρίτη (22:00, Cosmote Sport 9) την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και η νικήτρια θα παίξει στον τελικό του WTA Finals.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του WTA Finals της Γουαδαλαχάρα αρχίζει την Τρίτη στις 22:00 (Cosmote Sport 9) με τον αγώνα της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα με την Πάουλα Μπαντόσα και θα συνεχιστεί την Τετάρτη (03:30, Cosmote Sport 9) με την μάχη της Μαρίας Σάκκαρη με την Ανέτ Κονταβέιτ.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει παίκτρια από την Ισπανία στον τελικό της Πέμπτης (03:30, Cosmote Sport 9) αφού τόσο η Μπαντόσα όσο και η Μουγκουρούθα είναι από την χώρα της Ιβηρικής.

Η Μπαντόσα που είναι στο Νο10 κόσμου πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της και η Μουγκουρούθα που είναι στο Νο5 ως δεύτερη. Αν και είναι χρόνια στο Tour δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους.

Η Πάουλα Μπαντόσα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα αλλά η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα είναι πιο έμπειρη και έχει μια αποτυχημένη προσπάθεια στον ημιτελικό του WTA Finals 2015.

Πάντως για πρώτη φορά μετά από το 1993 θα έχουμε Ισπανίδα στον τελικό αφού η τελευταία ήταν η Αράντσα Σάντσεθ που είχε ηττηθεί με 3-1 σετ από την Στέφι Γκραφ στη Νέα Υόρκη.

Καμία Ισπανίδα δεν έχει κατακτήσει το WTA Finals και περιμένουμε να δούμε εάν θα "σπάσει" η παράδοση την Πέμπτη στη Γουδαλαχάρα.

@Photo credits: Twitter WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα