WTA Finals: Επική ανατροπή της Πλίσκοβα που έμεινε "ζωντανή" για την πρόκριση (vids)

Αντώνης Πατσούρας
WTA Finals: Επική ανατροπή της Πλίσκοβα που έμεινε "ζωντανή" για την πρόκριση (vids)
H Καρολίνα Πλίκοβα απώλεσε με 6-0 το 1ο σετ από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα αλλά επικράτησε με 0-6, 6-4, 6-4 και θέλει νίκη της Κονταβέιτ επί της Μουγκουρούθα για να περάσει στους "4" του WTA Finals.

Απίστευτη ανατροπή της Καρολίνα Πλίσκοβα η οποία έχει πολλές ελπίδες να είναι στους "4" του WTA Finals.

Στον τσέχικο "εμφύλιο" με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα επικράτησε με 0-6, 6-4, 6-4 και έφτασε τις 2 νίκες στον όμιλο αφού είχε κερδίσει και την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα με 2-1 σετ.

Πλέον πρέπει στις 03:30 η Ανέτ Κονταβέιτ να επικρατήσει στα 2 ή στα 3 σετ της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για να περάσει ως 2η η Πλίσκοβα.

Με νίκη της Μουγκουρούθα η Ισπανίδα θα προκριθεί μαζί με την Κονταβέιτ.

Η μεγάλη ανατροπή

Το 1ο σετ ήταν μονόλογος της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Ξεκίνησε με μπρέικ (1-0) και με δυο ακόμη μπρέικ (3-0, 5-0) έφτασε σε σημείο να σερβίρει για το σετ και έφτασε στο 6-0.

Στο 2ο σετ η Κρεϊτσίκοβα με μπρέικ στο 5ο θα φτάσει στο 3-2 αλλά η Πλίσκοβα θα το πάρει πίσω για να ισοφαρίσει σε 4-4. Θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 5-4 και με νέο μπρέικ θα κλείσει στο 6-4.

Το 3ο σετ η Πλίσκοβα θα σβήσει 3 μπρέικ πόιντ (7ο και 9ο γκέιμ) και θα προηγηθεί με 5-4. Θα φτάσει σε τριπλό σετ πόιντ (μπρέικ πόιντ) και με την 3η ευκαιρία θα κερδίσει το παιχνίδι.


 

WTA FINALS Τελευταία Νέα