WTA Finals: Σενάρια πρόκρισης της Σάκκαρη στους "4" από το Σάββατο

Newsroom
WTA Finals: Σενάρια πρόκρισης της Σάκκαρη στους "4" από το Σάββατο
Με συνδυασμό αποτελεσμάτων η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να προκριθεί από το Σάββατο (13/11) στα ημιτελικά του WTA Finals 2021.

Την Πάουλα Μπαντόσα αντιμετωπίζει το Σάββατο (22:00, Cosmote Sport 9) στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Α' ομίλου του WTA Finals της Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που ξεκίνησε με νίκη επί της Ίγκα Σβιάντεκ στο Μεξικό εάν συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί στα ημιτελικά της Τρίτης στο WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να προκριθεί ακόμη και από το Σάββατο! Εάν κερδίσει την Ισπανίδα και στο επόμενο παιχνίδι (03:30) της ημέρας η Ίγκα Σβιόντεκ νικήσει την Αρίνα Σαμπαλένκα τότε η Ελληνίδα είναι στους "4" και η Λευκορωσίδα εκτός τετράδας.

Θα περάσει εάν κερδίσει την Ισπανίδα με 2-0 σετ και η Σαμπαλένκα επικρατήσει στα τρία σετ της Σβιόντεκ αλλά θα περιμένει να μάθει εάν θα είναι 1η ή 2η.

Εάν χάσει από την Ισπανίδα και η Λευκορωσίδα νικήσει την Πολωνή, η Μπαντόσα θα είναι 1η και μένει εκτός η Σβιόντεκ.

Έτσι για την 2η θέση θα παίξουν στην 3η ημέρα (Δευτέρα) η Σάκκαρη με την Σαμπαλένκα. Ακόμη η Ισπανίδα περνάει ως 1η ή 2η εάν κερδίσει και η Πολωνή επικρατήσει στα 2 σετ της Σαμπαλένκα.

@Photo credits: Twitter WTA
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα