Αντετοκούνμπο σε Κύργιο: «Περήφανος για σένα»

Newsroom
Αντετοκούνμπο σε Κύργιο: «Περήφανος για σένα»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με story στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την προσπάθεια του Νικ Κύργιου στο φετινό Wimbledon.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του Νικ Κύργιου στον τελικό του Wimbledon.

Μπορεί να έχασε από τον Τζόκοβιτς στον τελικό, αλλά ο Αυστραλός έπαιξε πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό grand slam και με ένα μεγάλο χαμόγελο παρέλαβε τον δίσκο του στην απονομή.

Ο Αντετοκούνμπο, με τον οποίο έχουν γνωριστεί και θαυμάζει ο ένας τον άλλον, τον συνεχάρη μέσω Instagram ανεβάζοντας και μία φωτογραφία από την απονομή.

«Είμαι περήφανος για σένα και για τη μάχη σου» ανέφερε ο Greek Freak που τον περασμένο Γενάρη είχε χαρακτηρίσει τον Κύργιο «Ρόντμαν του τένις».

Post Αντετοκουνμπο

«Για τον Νικ Κύργιο, πως να το πω ευγενικά, είναι ο Ντένις Ρόντμαν του τένις. Εντάξει, πλάκα κάνω. Ξέρω πως είναι φαν τον Μαϊάμι Χιτ και του εύχομαι τα καλύτερα.» είχε δηλώσει ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, με τον Κύργιο από τότε να φορά συχνά πυκνά ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με τον πρώην άσο των Ντιτρόιτ Πίστονς και Σικάγο Μπουλς.

Και ο Κύργιος, που είναι φανατικός φίλος του ΝΒΑ, είχε εμφανιστεί με φανέλα του Αντετοκούνμπο κατά την διάρκεια του ATP Cup μετά το σχόλιο του Γιάννη.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα