Wimbledon: Ασταμάτητος ο Ναδάλ έκανε το 17-0 φέτος σε Grand Slam

Newsroom
Wimbledon: Ασταμάτητος ο Ναδάλ έκανε το 17-0 φέτος σε Grand Slam
Δεν έχει αντίπαλο την φετινή χρονιά ο Ράφα Ναδάλ, με τον Ισπανό να επικρατεί και του Λορέντζο Σονέγκο στον 3ο γύρο του Wimbledon και να κάνει το 17-0 ως τώρα σε Grand Slam.

Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας συνεχίζει ακάθεκτος και στο Wimbledon, επικρατώντας του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο με 3-0 (6-1, 6-2, 6-4) σε 2 ώρες και 3 λεπτά, παίρνοντας έτσθι άνετη πρόκριση για τον 4ο γύρο του τουρνουά. Αυτή μάλιστα ήταν η 17η νίκη του Ναδάλ σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σε Grand Slam, ένας απίστευτος αριθμός για έναν τενίστα που συνεχώς δείχνει πως είναι βιονικός...

Στα του αγώνα με εξαίρεση το τρίτο σετ στο οποίο ο Ιταλός προσπάθησε και πίεσε, ο Ναδάλ δεν δυσκολεύτηκε κάνοντας με άνεση αυτό το 3-0 που ήταν και το πρώτο του στο φετινό Wimbledon< καθώς στα δύο προηγούμενα ματς, ναι μεν είχε κερδίσει, αλλά είχε χάσει από ένα σετ.

Αντίπαλός του ο Βαν ντερ Ζάντσουλπ

Ο Ολλανδός Βαν ντερ Ζάντσουλπ αν και ζορίστηκε στα τρία σετ, ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκασκέ με 3-1 (7-5, 2-6, 7-6, 6-1) για να βρει τον αήττητο φέτος σε grand slam, Ναδάλ.

Φριτζ εναντίον Κούμπλερ στους «16»

Μετά από έναν μαραθώνιο 4 ωρών και 14 λεπτών, ο Τζέισον Κούμπλερ κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του, στους «16» του Wimbledon. Ο Αυστραλός απέναντι στον Τζακ Σοκ χρειάστηκε να κάνει μία μίνι ανατροπή και να κερδίσει με 3-2 σετ (6-2, 4-6, 5-7, 7-6, 6-3), για να φτάσει για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια, στην δεύτερη εβδομάδα ενός grand slam.

Το Νο99 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ, που είχε σχετικά εύκολο έργο απέναντι στον Σλοβάκο Μολτσάν, επικρατώντας με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 7-6)

Ο Αμερικανός έκανε ασύλληπτα πράγματα στο ματς καθώς είχε 20 άσους, με απίστευτα ποσοστά στο πρώτο σερβίς (77%, με 86% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς).

Ετσι έγινε ο τέταρτος Αμερικανός στο Λονδίνο που φτάνει στους «16» (Τιάφο, Πολ και Φριτζ οι άλλοι τρεις), με τις ΗΠΑ να έχουν για πρώτη φορά μετά το 1999 τόσους πολλούς στον 4ο γύρο του Wimbledon.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα