Wimbledon: Ο Νακασίμα στους «16», περιμένει Τσιτσιπά ή Κύργιο

Newsroom
Wimbledon: Ο Νακασίμα στους «16», περιμένει Τσιτσιπά ή Κύργιο
Ο Μπράντον Νακασίμα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κολομβιανού Γκαλάν με 3-0 σετ και θα περιμένει να μάθει αν θα παίξει στους «16» με Τσιτσιπά ή Κύργιο.

Την καλύτερη πορεία της σύντομης ως τώρα καριέρας του, σε grand slam, κάνει ο Μπράντον Νακασίμα στο Wimbledon.

Ο Αμερικανός, με ρίζες από την Ιαπωνία, τενίστας, επικράτησε πολύ εύκολα του Κολομβιανού Γκαλάν με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-1) και έτσι κάνει την καλύτερη πορεία του σε 6 grand slam που έχει συμμετάσχει.

Απέναντι στον Γκαλάν δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει (ο Κολομβιανός πέρασε άνευ αγώνα γιατί βρέθηκε με κορονοϊό ο Μπαουτίστα Αγκούτ) και έτσι το Νο56 του κόσμου θα περιμένει να μάθει αν θα παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Νικ Κύργιο.

Γκαρίν εναντίον Ντε Μινόρ στους «16»

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Κριστιάν Γκαρίν φτάνει στον 4ο γύρο του Wimbledon. Ο Αμερικανός Μπρούκσμπι δεν αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο για τον Χιλιανό καθώς τον κέρδισε με 3-1 σετ (6-2, 6-3, 1-6, 6-4) και στην φάση των «16» θα παίξει με τον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Αυστραλός άφησε εκτός τον Βρετανό Μπρόουντι, που έκανε την υπέρβασή του, αλλά απέναντι στο Νο19 του ταμπλό το πάλεψε (στο τρίτο σετ), αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 7-5).

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα