Wimbledon: Στα ύψη οι τιμές για φαγητό

Newsroom
Wimbledon: Στα ύψη οι τιμές για φαγητό
Εξοργισμένοι οι επισκέπτες στο Wimbledon με τις τιμές των προϊόντων για φαγητό, τι απαντούν οι διοργανωτές του All England Club.

Το Wimbledon κοστίζει κάτι παραπάνω για όποιον αποφασίσει να περάσει μια ημέρα στις εγκαταστάσεις του. Μετά την πανδημία ο κόσμος επέστρεψε στο περίφημο Grand Slam για να δει από κοντά τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις.

Σχεδόν 40.000 θεατές βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του σε αυτή την πρώτη εβδομάδα του τουρνουά. Αν όμως αποφασίσεις να πάρεις κάτι να φας ή να πιεις, μάλλον θα το μετανιώσεις.

Πολλοί έχουν μείνει σοκαρισμένοι από τις τιμές των προϊόντων και στο twitter γίνεται πάρτι. Για παράδειγμα ένας δίσκος με δύο κομμάτια κοτόπουλο, τσιπς και λίγη λαχανοσαλάτα κοστίζει 11 λίρες, δηλαδή 12,70 ευρώ.


«Είναι πολύ υπερτιμημένο» έγραψε χρήστης στο twitter, «πού είναι πραγματικά το κοτόπουλο» σχολίασε κάποιος άλλος.
Όμως υπάρχει και συνέχεια. Ενα πλαστικό ποτήρι μπύρα, το pint των Βρετανών, κοστίζει 7 λίρες (8,1 ευρώ).

Πολλοί ήδη εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τις ακριβές τιμές των προϊόντων, με τους διοργανωτές να έχουν τη δική τους εξήγηση.
Η διευθύνων σύμβουλος του All England Club, Σάλι Μπόλτον δήλωσε: «Όπως κάθε επιχείρηση το κόστος μας αυξάνεται γενικά, επομένως πρέπει να το εξισορροπήσουμε αυτήν την πρόκληση. Όσο μπορούμε, προσπαθούμε να μην το μεταφέρουμε στον καταναλωτή. μΈνα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα μας της για φαγητό και ποτό, οι φράουλες, διατηρούνται στις 2,50 λίρες (2,8 ευρώ) από το 2010».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα