Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για την Λάκη στο Wimbledon

Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για την Λάκη στο Wimbledon
Η Μιχαέλα Λάκη αν και ξεκίνησε ιδανικά στο Wimbledon αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο από την Ελίζαμπεθ Κόουλμαν σ' ένα παιχνίδι που διακόπηκε 3 φορές.

Ολοκληρώθηκε στον 1ο γύρο η πρώτη παρουσία της Μιχαέλας Λάκη στο Wimbledon στα Juniors.

Η 16χρονη Ελληνίδα αποκλείστηκε με 1-6, 6-2, 6-1 από την 18χρονη Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Κόουλμαν σ' ένα παιχνίδι που διεκόπη 3 φορές λόγω βροχής και θα συνεχίσει στο διπλό μαζί με την Σέρβα Λόλα Ραντιβόγιεβιτς.

Η Μιχαέλα είχε δυο πρόσωπα. "Πετούσε" στο 1ο σετ αλλά μετά από την 3η διακοπή που κράτησε αρκετές ώρες η αντίπαλος της κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Ένας αγώνας, δυο πρόσωπα

Στο 1ο σετ παρά τις διακοπές η Λάκη είχε ρυθμό και έφτασε εύκολα στο 6-1.

Στο 2ο που συνεχίστηκε μετά από 0-1 και στο 40-40 στο 2ο γκέιμ, η Κόουλμαν επέστρεψε με μπρέικ για το 0-2 και θα κρατήσει το σερβίς της για το 0-3.

Η Ελληνίδα θα μειώσει σε 3-1 και θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Θα πάρει πίσω το μπρέικ και θα μειώσει σε 3-2.

Θα "απαντήσει" με μπρέικ για το 4-2 η Κόουλμαν και θα σβήσει και μπρέικ πόιντ της Λάκη για το 5-2! H Αμερικανίδα θα κλείσει το σετ με μπρέικ στο 6-2.

Ξεκίνημα με μπρέικ (2-0) στο 3ο σετ για την Κόουλμαν και θα φτάσει στο 3-0. Μειώνει σε 3-1 η Λάκη αλλά η Ελίζαμπεθ θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ και θα πάει με μπρέικ στο 5-1.

Τα σβησμένα ματς πόιντ

Η Λάκη θα έχει 2 μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ αλλά θα τα σβήσει η αντίπαλος της. Η Μιχαέλα θα σβήσει με την σειρά της ματς πόιντ και θα έχει 3ο μπρέικ πόιντ. Δεν θα τα καταφέρει να το εκμεταλλευτεί αλλά θα σβήσει και 2ο ματς πόιντ.

Μπρέικ πόιντ Νο4 για την Λάκη στο γκέιμ αλλά θα το σβήσει και αυτό η Κόουλμαν. Η αντίπαλος της με το 3ο ματς πόιντ αλλά η Μιχαέλα σβήνει και το 3ο! Με το 4ο θα κλείσει σε 6-1.

Η Αμερικανίδα είχε 5/8 μπρέικ πόιντ και η Ελληνίδα είχε 3/11. Η Λάκη είχε 27-16 winners και 40-21 αβίαστα λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

WIMBLEDON Τελευταία Νέα