Wimbledon: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ριμπάκινα μόλις την ρώτησαν για τους γονείς της (vid)

Newsroom
Wimbledon: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ριμπάκινα μόλις την ρώτησαν για τους γονείς της (vid)
H Ελενα Ριμπάκινα προσπάθησε να μην βγάλει τα συναισθήματά της προς τα έξω, όμως μόλις την ρώτησαν για την οικογένειά της, λύγισε.

Σε πολλούς έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι η Ελένα Ριμπάκινα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Wimbledon, σχεδόν δεν έβγαλε συναίσθημα.

Εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής για πρώτη φορά στην καριέρα της κι όμως έμεινε συγκρατημένη και στην απονομή. Στην συνέντευξη Τύπου όμως λύγισε..

Αρχικά ρωτήθηκε για τον πανηγυρισμό της, απαντώντας: «Πάντα είμαι ήρεμη. Στην ομιλία μου στο τέλος σκεφτόμουν ότι θα κλάψω, αλλά κατάφερα να κρατηθώ. Ίσως αργότερα που θα είμαι μόνη μου στο δωμάτιο να κλαίω χωρίς σταματημό, δεν ξέρω! Δεν ήξερα τι να κάνω, ήταν σοκαριστικό. Περίμενα ότι μπορεί να συμβεί, όμως ταυτόχρονα τα συναισθήματα ήταν τόσα πολλά... και προσπαθούσα να μείνω ήρεμη. Ίσως μια μέρα μπορεί να δείτε κάποια τέτοια αντίδραση από μένα, αλλά όχι σήμερα».

Στην επόμενη ερώτηση όμως δεν άντεξε. Η Ρωσίδα τενίστρια, που εκπροσωπεί το Καζακστάν, ρωτήθηκε για το αν ήρθε σε επαφή με τους γονείς της (λόγω της κυβερνητικής απόφασης της Βρετανίας, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν για να την καμαρώσουν στον τελικό), κάτι που την έκανε να σπάσει…

«Δεν τους μίλησα ακόμα. Θα είναι πολύ περήφανοι» είπε και άρχισαν τα κλάματα.

Προσπαθώντας να… ελαφρύνει την κατάσταση, συνέχισε λέγοντας: «Θέλατε να δείτε συναισθήματα...» και κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να γελάσουν.

 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα