Vienna Open: Ασταμάτητος Σίνερ, κέρδισε τον Ρουντ και πέρασε στα ημιτελικά

Κώστας Ευθυμιάδης
Vienna Open: Ασταμάτητος Σίνερ, κέρδισε τον Ρουντ και πέρασε στα ημιτελικά
Ο Γιάνικ Σίνερ πέρασε στα ημιτελικά της Βιέννης.

Ασταμάτητος είναι ο Γιάνικ Σίνερ που πέρασε χωρίς απώλειες και το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ (2-0 σετ) και είναι πλέον στα ημιτελικά της Βιέννης.

Ο απίθανος Ιταλός μετρά πλέον 11 σερί νίκες σε κλειστό γήπεδο και με σκληρή επιφάνεια, αλλά και 22 σερί κερδισμένα σετ, καθώς δεν έχασε ούτε ένα σε αυτά τα ματς!

Ούτε ο Ρουντ, που του έδιναν πιθανότητες να τον κοντράρει, κατάφερε να τον σταματήσει, με τον Σίνερ να κερδίζει το πρώτο σετ με 7-5 και το δεύτερο με 6-1, σε 1 ώρα και 37 λεπτά. Τουλάχιστον ο Ρουντ έσπασε ένα άλλο τρομερό σερί του Σίνερ, ο οποίος δεν είχε δεχτεί μπρέικ για 44 σερί γκέιμς που σέρβιρε!

O Σίνερ ξεκίνησε με μπρέικ στο πρώτο game του ματς, ωστόσο ο Ρουντ απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο έκτο γκέιμ (χάρη σε δύο αβίαστα λάθη του Σίνερ) ισοφαρίζοντας σε 3-3 και στο σερβίς του πήρε προβάδισμα.

Ο Ιταλός κράτησε το σερβίς του και βρήκε winner στο 11ο γκέιμ κάνοντας μπρέικ (6-5) και έφτασε να σερβίρει για το 1-0, κάτι που κατάφερε, αναγκάζοντας σε λάθος τον Νορβηγό.

Στο δεύτερο σετ ο Σίνερ έκανε πιο απλά τα πράγματα. Εσπασε δύο φορές το σερβίς του Νορβηγού και προηγήθηκε 4-0, με τον Ρουντ να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Μείωσε σε 4-1 και πάλεψε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του, αλλά ο Ιταλός αφού έσωσε μπρέικ πόιντ, έκανε το 5-1, για να βρει και τρίτο μπρέικ στη συνέχεια και να τελειώσει το ματς.

Αύριο στις 16:30 Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό.

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα