Vienna Open: Ματσάρες στα προημιτελικά έστω και... χωρίς Τσιτσιπά

Κώστας Ευθυμιάδης
Vienna Open: Ματσάρες στα προημιτελικά έστω και... χωρίς Τσιτσιπά
Σπουδαία ματς στα προημιτελικά της Βιέννης με το Ρουντ - Σίνερ να κλέβει την παράσταση.

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, έστω και χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά, περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα στα προημιτελικά της Βιέννης.

Το βραδινό παιχνίδι βεβαίως μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ και του Γιάνικ Σίνερ είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση καθώς πρόκειται για τους δύο πιο φορμαρισμένους ίσως παίκτες στο Tour τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και γιατί αυτή η αναμέτρηση μπορεί να κρίνει πολλά για τα τελευταία δύο εισιτήρια του ATP Finals.

O Σίνερ είναι σε εκπληκτική κατάσταση και μετρά 10 σερί νίκες χωρίς απώλεια σετ σε κλειστό γήπεδο και σκληρή επιφάνεια, ενώ ο Ρουντ δείχνει κι αυτός... ατρόμητος στα τελευταία τουρνουά. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν και κατά... διαβολική σύμπτωση ήταν πέρυσι στη Βιέννη και πάλι, αλλά στον πρώτο γύρο όπου ο Σίνερ επικράτησε με 2-0 σετ.

Το παιχνίδι αυτό θα αρχίσει μετά τις 20:30 ώρα Ελλάδος, ανάλογα με το τι ώρα θα τελειώσει ο αγώνας του Σβάρτσμαν με τον Τιαφό (2-0 νίκες ο Σβάρτσμαν στα μεταξύ τους ματς) που θα ξεκινήσει στις 18:30.

Νωρίτερα, στις 15:00 ώρα Ελλάδος, το πρόγραμμα των προημιτελικών θα αρχίσει με ένα άλλο μεγάλο ματς ανάμεσα στον εκπληκτικό 19χρονο Κάρλος Αλκαράθ και τον Ματέο Μπερετίνι (πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση), ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Ζβέρεφ με τον Αλιασίμ (3-1 νίκες ο Ζβέρεφ), όπου ο Καναδός «καίγεται» για νίκη καθώς χρειάζεται τους βαθμούς για να μείνει κοντά στις δύο θέσεις που μένουν ανοιχτές για την πρόκριση στο Τορίνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών στη Βιέννη

15:00 Αλκαράθ - Μπερετίνι

17:00 Αλιασίμ - Ζβέρεφ

18:30 Τιαφό - Σβάρτσμαν

20:30 Ρουντ - Σίνερ

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα