Vienna Open: Ο Τσιτσιπάς ψάχνει την ρεβάνς στην Βιέννη!

Newsroom
Vienna Open: Ο Τσιτσιπάς ψάχνει την ρεβάνς στην Βιέννη!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται την Τρίτη (26/10) στην μάχη του Όπεν της Βιέννης, με στόχο να προσθέσει και άλλον τίτλο στο παλμαρέ του, σε ένα από τα πιο φημισμένα ATP τουρνουά, με Premium σπόνσορα την Interwetten.

Είναι σταθερά το νούμερο 3 στον κόσμο, πίσω μόνο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, κοιτάει πάντα ψηλότερα.

Και, στην κούρσα προς τα ATP Finals, ο Έλληνας πρωταθλητής ψάχνει να προσθέσει στο παλμαρέ του το φημισμένο Όπεν της Βιέννης, το οποίο αριθμεί 47 χρόνια ζωής και αποτελεί μέρος του ATP World Tour 500 Series, με την Interwetten να είναι ένας από τους Premium χορηγούς της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει το πρώτο σερβίς στο ταμπλό του μονού Ανδρών κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο, Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο22 στον κόσμο), από τον οποίο ηττήθηκε πέρυσι στον δεύτερο γύρο του ίδιου τουρνουά (Erste Bank Open), σε τρία σετ.

Ο Στέφανος ψάχνει την ρεβάνς και να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό, σε μια αναμέτρηση για την οποία η Interwetten.gr προσφέρει 23 ειδικά στοιχήματα. Η νίκη του «Τσίτσι» δίνεται σε απόδοση 1,37 από την Interwetten.gr, ενώ το να τα καταφέρει με 2-0 σετ, σε απόδοση 2,10.

Στα χαρτιά, ο μεγάλος αντίπαλος του Τσιτσιπά για το τρόπαιο είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός, Νο4 στον κόσμο, ρίχνεται στην μάχη την Τρίτη (26/10), αντιμετωπίζοντας τον Σέρβο Φίλιπ Κραζίνοβιτς, νούμερο 40 στον κόσμο.

Στο 1,40 η νίκη του Ζβέρεφ με 2-0 σετ από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 23 ειδικά στοιχήματα για μια ακόμα συναρπαστική αναμέτρηση του Όπεν της Βιέννης, στον οποίο η Interwetten είναι εκ των Premium χορηγών.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα