Ζβέρεφ: Οριστικά εκτός US Open

Newsroom
Ζβέρεφ: Οριστικά εκτός US Open
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τη ρήξη συνδέσμων που υπέστη στον αστράγαλο στον ημιτελικό του Roland Garros, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το US Open, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έδωσε μάχη με τον χρόνο, όμως δεν προλαβαίνει να πάρει μέρος στο US Open, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (22/8).

Ο 25χρονος Γερμανός παραμένει εκτός δράσης από τον Ιούνιο, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στον ημιτελικό με τον Ράφαελ Ναδάλ στο Roland Garros.

Ο Ζβέρεφ υπέστη ρήξη συνδέσμων, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως άρχισε η περίοδος αποκατάστασης, με την ελπίδα να προλάβει να βρεθεί στη Νέα Υόρκη. Μετρά επτά συμμετοχές στο US Open, ήταν φιναλίστ απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ το 2020, ενώ πέρυσι η πορεία του σταμάτησε στα ημιτελικά.

Η απουσία του Ζβέρεφ ανεβάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.4 του ταμπλό, ενώ τη θέση του Γερμανού στο κυρίως ταμπλό παίρνει ο Στέφαν Κοζλόφ.

Ο 24χρονος Αμερικάνος μέχρι τώρα είχε έξι παρουσίες στα προκριματικά. Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό θα γίνει την Πέμπτη (25/8), με τα παιχνίδια σε αυτό να αρχίζουν τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου.

 

US OPEN Τελευταία Νέα