Τζόκοβιτς: Οι… Ρεπουμπλικάνοι δίνουν ελπίδα στον Νόλε να αγωνιστεί στο US Open

Newsroom
Τζόκοβιτς: Οι… Ρεπουμπλικάνοι δίνουν ελπίδα στον Νόλε να αγωνιστεί στο US Open
Ο Τζο Μπάιντεν δέχεται πιέσεις να άρει την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για ανεμβολίαστους, κάτι που δίνει ελπίδες στον Τζόκοβιτς να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται στις ΗΠΑ για τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων κατά του κορονοϊού, δίνει ένα περιθώριο αισιοδοξίας στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις ΗΠΑ, ασκούνται πιέσεις ακόμη και στον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, να άρει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε ανεμβολίαστους, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες υπογραφές οι οποίες ζητούν να δοθεί εξαίρεση στον Νόλε και να μπορέσει να αγωνιστεί στο US Open. Ιδιαίτερες είναι οι πιέσεις των Ρεπουμπλικανών που ασκούν ιδιαίτερα σκληρή αντιπολίτευση στον Αμερικανό πρόεδρο.

O Σέρβος όπως έχει τονίσει, προπονείται κανονικά σαν να είναι να ταξιδέψει στις ΗΠΑ καθώς θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Οι διοργανωτές ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει πως θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης, κάτι που σημαίνει πως ο Τζόκοβιτς, δεν μπορεί ακόμη να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αλλά ούτε τον Καναδά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα