Ραντουκάνου: Αλλάζει προπονητή η νικήτρια του US Open

Newsroom
Ραντουκάνου: Αλλάζει προπονητή η νικήτρια του US Open
Σε αναζήτηση προπονητή είναι η νικήτρια του US Open 2021 Έμα Ραντουκάνου αφού αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον Άντριου Ρίτσαρντσον.

Τέλος στη συνεργασία της με τον Άντριου Ρίτσαρντσον έβαλε η Έμα Ραντουκάνου.

Η Βρετανίδα τενίστρια που στα 18 της κατέκτησε το US Open και έχει φτάσει ήδη τους 2 εκατ. followers στο Instagram είχε δοκιμαστική συνεργασία με τον Ρίτσαρτσον από τον Ιούλιο αλλά δεν θα συνεχίσει μαζί του παρά την επιτυχία στυη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή τενίστρια είπε σχετικά: «Είμαι Νο.22 στον κόσμο που είναι κάτι τρελό για μένα και νιώθω ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, παίζοντας κόντρα σε τοπ τενίστριες, χρειάζομαι κάποιον με εμπειρία υψηλού επιπέδου στο tour της WTA.

Ψάχνω για κάποιον που έχει βρεθεί σε αυτό το επίπεδο και ξέρει τι χρειάζεται, ειδικά τώρα που είμαι τόσο νέα και χρειάζομαι κάποιον να με καθοδηγήσει, κάποιον που να το έχει ήδη περάσει».

@Photo credits: ESPN TENIS INSTAGRAM

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα