Τζόκοβιτς: «Δεν παραβίασε κανονισμό ο Τσιτσιπάς, να μπει όριο στα toilet break»

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Δεν παραβίασε κανονισμό ο Τσιτσιπάς, να μπει όριο στα toilet break»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε για το θέμα των toilet break του Στέφανου Τσιτσιπά και τον υποστήριξε αλλά ζήτησε αλλαγή κανονισμού.

O Νόβακ Τζόκοβις υποστήριξε στη συνέντευξη του στο US Open ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο θέμα των toilet break δεν παραβιάζει κανένα κανονισμό αλλά ζήτησε να αλλάξει ο κανονισμός και να μπει όριο στο χρόνο.

«Είδα που ο Τσιτσιπάς είπε ότι δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και δεν καταλαβαίνει γιατί δέχεται τέτοια κριτική. Επίσης είπε πως θα έπρεπε να υποστεί τις συνέπειες αν παρενέβαινε τους κανονισμούς.

Συμφωνώ σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω επίσης και τους Μάρεϊ και Ζβέρεφ που είχαν πρόβλημα μ' αυτό. Θα έπρεπε να οριοθετηθεί, ως παίκτης, πρέπει να έχεις επίγνωση ότι λείπεις πολύ ώρα και αυτό επηρεάζει τους αντιπάλους σου.

Αλλά αν το δούμε με το βιβλίο των κανονισμών, σίγουρα ο Τσιτσιπάς δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε να βάλουμε ένα χρονικό όριο στα toilet breaks, είτε είναι 5, 6 ή 7 λεπτά, ή οτιδήποτε. Ένα χρονόμετρο πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα από τη στιγμή που ο παίκτης βγαίνει από το γήπεδο», είπε ο "Νόλε".

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

US OPEN NEWS FEED