Η άποψη του Τιμ στην διαμάχη Τσιτσιπά- Μάρεϊ για το περίφημο… toilet break

Κώστας Ευθυμιάδης
Η άποψη του Τιμ στην διαμάχη Τσιτσιπά- Μάρεϊ για το περίφημο… toilet break
Σε σχόλιό του για το Tennis Channel, ο Ντομινίκ Τιμ δικαιολόγησε τον Τσιτσιπά που καθυστέρησε να βγει στο court μετά το toilet break, αλλά τόνισε πως καταλαβαίνει την αγανάκτηση του Βρετανού.

Η διαμάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντι Μάρεϊ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο US Open.

Ο Βρετανός ήταν πολύ επιθετικός ως και ειρωνικός απέναντι στον Τσιτσιπά, με αφορμή τον χρόνο που έκανε για να επιστρέψει στο γήπεδο μετά το toilet break στο τέταρτο σετ. Στο διαδίκτυο, αλλά και σε εκπομπές για το τένις γίνεται μεγάλη κουβέντα για το θέμα αυτό, με τον Ντομινίκ Τιμ να παίρνει θέση και να δικαιολογεί τον Τσιτσιπά.

Αν και τόνισε πως καταλαβαίνει την αγανάκτηση του Μάρεϊ, ο Αυστριακός, κάτοχος του προηγούμενου US Open, αλλά τραυματίας και εκτός τουρνουά φέτος, σημείωσε πως δικαιολογείται η στάση του Στέφανου, δεδομένων των συνθηκών που έγινε ο αγώνας.

H θέση του Τιμ για το toilet break του Τσιτσιπά

«Ηταν σπουδαίο ματς κατ’ αρχάς. Και είναι καλό που καμιά φορά ανεβαίνουν τα πνεύματα… Πρέπει να πω πως είδα όλο το ματς και καταλαβαίνω τον Μάρεϊ για το πως νοιώθει.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι ειδικά με τις καιρικές συνθήκες στη Νέα Υόρκη, όταν πας σε πέντε σετ χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο φορές για να πας τουαλέτα για να αλλάξεις ρούχα. Δεν υπάρχει άλλη λύση, ειδικά αν ιδρώνεις τόσο πολύ (όσο ο Τσιτσιπάς).

Πάντως, θα έπρεπε να υπάρχει χρονικό όριο για αυτό το break καθώς αν πας να αλλάξεις όλα σου τα ρούχα, αυτό δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 4, το πολύ 5 λεπτά. Ακουσα τον Μάρεϊ στην συνέντευξη Τύπου και είχε δίκιο σε αυτό. Κρυώνει το σώμα σου και δεν είναι εύκολο να παίξεις».

 

US OPEN Τελευταία Νέα