Αισθάνθηκε άβολα ο Τσιτσιπάς: «Απαγορεύεται το coaching στο τένις» (vid)

Αισθάνθηκε άβολα ο Τσιτσιπάς: «Απαγορεύεται το coaching στο τένις» (vid)
Ο Ελληνας τενίστας δέχτηκε ερώτηση για το αν χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ώστε να πάρει οδηγίες από τον προπονητή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων ενόψει της έναρξης του US OPEN. Ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν υπήρξε και μία σχετική με την κατηγορία του Σάσα Ζβέρεφ πως παίρνει το τηλέφωνο μαζί του στα αποδυτήρια και συνομιλεί με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας φάνηκε λίγο να σαστίζει και απλά απάντησε πως, «απαγορεύεται το coaching στο τένις. Στο μέλλον ίσως αλλάξει. Εγώ ποτέ δεν έχω.... άστο δεν πειράζει».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 07:58 του παρακάτω βίντεο.

Από εκεί και πέρα μεταξύ άλλων είπε για τον Άντι Μάρεϊ τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο πως, «ο Άντι είναι κάποιος που δουλεύει πολύ σκληρά για να επιστρέψει και έχει παίξει πολύ καλό τένις για να βρίσκεται εδώ που είναι αυτή τη στιγμή. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου απέναντί του. Είναι κάποιος που δεν τα παρατάει ποτέ. Πρέπει να παίξω καλό τένις για να τον κερδίσω».

Για τον Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε... «τρέφω μεγάλο σεβασμό για ότι έχει καταφέρει. Είναι παράδειγμα καθώς είναι κάποιος που έχει αφοσιωθεί στο τένις και πάντα πετυχαίνει το μέγιστο που μπορεί».

 

US OPEN Τελευταία Νέα