United Cup: Η Γαλλία έκλεισε ραντεβού με την Πολωνία στα ημιτελικά

Δημήτρης Ντζάνης
Η Καρολίν Γκαρσία
Η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο και της Νορβηγίας με 2-1 και διατηρώντας το αήττητο πέρασε στα ημιτελικά του United Cup, όπου θα παίξει με την Πολωνία.

Με πρωταγωνίστρια την Καρολίν Γκαρσία η Γαλλία νίκησε τη Νορβηγία με 2-1 και πέρασε στην ημιτελική φάση του United Cup, εκεί όπου το Σάββατο (6/1) θα αντιμετωπίσει την Πολωνία.

Η Καρολίν Γκαρσία ήταν η πρωταγωνίστρια για τη γαλλική ομάδα. Νικώντας τη Μαλένε Χέλγκο με 6-2, 6-7(6), 7-6(5) έδωσε το προβάδισμα στη Γαλλία.

Ο Κάσπετ Ρουντ επικρατώντας επί του Αντριάν Μαναρινό με 6-1, 6-4 ισοφάρισε για τη Νορβηγία και ο προημιτελικός κρίθηκε στο μεικτό διπλό.

Εκεί η Γκαρσία με συμπαίκτη τον Ροζέρ-Βασελί νίκησαν το δίδυμο των Εϊκέρι και Ρουντ με 7-5, 6-4 για την πρόκριση της Γαλλίας. Οι ομάδες της Γαλλίας και της Πολωνίας είναι οι μοναδικές που έφθασαν χωρίς ήττα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

H τελική φάση του United Cup

Οι προημιτελικοί
1.Πολωνία - Κίνα 3-0
2.Γαλλία - Νορβηγία 2-1
3.Αυστραλία - Σερβία 3-0
4.Ελλάδα - Γερμανία (5/1, 08:30)


Ημιτελικοί
(Σάββατο 6 Ιανουαρίου)
Πολωνία - Γαλλία
Αυστραλία - Νικητής 4

Tελικός
(Κυριακή 7 Ιανουαρίου)
Νικητής 5 - Νικητής 6

@Photo credits: unitedcuptennis/ Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα