Σάκκαρη: «Στην υποδοχή του σερβίς προσπαθούσα να αντιγράψω τον Ναδάλ και δούλεψε»

Newsroom
Σάκκαρη: «Στην υποδοχή του σερβίς προσπαθούσα να αντιγράψω τον Ναδάλ και δούλεψε»
Οι προσαρμογές της στο παιχνίδι της Μάρτιτς, βοήθησαν την Μαρία Σάκκαρη να φτάσει στη νίκη, όπως είπε.

Το ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι της Μάρτιτς, με τα δυνατά σερβίς, τα «φαρμακερά» σλάις και τα ανεβάσματα στο φιλέ, δυσκόλεψαν την Μαρία Σάκκαρη.

Το τελικό 6-3, 6-3 δείχνει άνετη νίκη, αλλά μόνο άνετη δεν ήταν, όπως παραδέχτηκε και η Ελληνίδα τενίστρια στο τέλος του αγώνα.

«Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Σερβίρει βόμβες και έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη και να κάνω το παιχνίδι μου. Υπήρξαν στιγμές στο ματς που θα μπορούσε να παίξω λίγο καλύτερα, να πάρω τις σωστές αποφάσεις νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ» σχολίασε για το ματς

Οσον αφορά την υποδοχή της στο σερβίς της Κροάτισσας, ανέφερε πως προσπάθησε να... αντιγράψει τον Ναδάλ. «Έπρεπε να προσαρμοστώ, να αλλάξω τη θέση μου στις επιστροφές, διότι η μπάλα αναπηδούσε ψηλά και είπα να κάνω σαν τον Ράφα, να σταθώ στην πινακίδα, να προσπαθήσω να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερες επιστροφές. Δούλεψε...» είπε.

Τέλος, σχολιάζοντας την δυνατότητα να βλέπει και τα ματς του Στέφανου Τσιτσιπά στο γήπεδο, είπε το πόσο πολύ την βοηθάει στα δικά της παιχνίδια.

«Είναι ένα κίνητρο. Το να τον βλέπω να παίζει κόντρα σε όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ντιμιτρόφ, ο Γκοφέν και ο Τσόριτς, είναι μάθημα για μένα. Παίζουν εκπληκτικά και μπορώ να βελτιωθώ βλέποντάς τους. Είναι ένα θετικό πράγμα από αυτό το event, μπορώ να μάθω από αυτούς. Και ειδικά έχοντας δίπλα μου τον Στεφ που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο tour» απάντησε η Σάκκαρη.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα