Η Σβιόντεκ έκλεισε ραντεβού με την Οσάκα στο Roland Garros

Newsroom
swiatek_rome24
Η Ίγκα Σβιόντεκ ξεκίνησε με άνεση την προσπάθεια διατήρησης του τίτλου της στο Roland Garros, σπουδαία πρόκριση για τη Σβιτόλινα, εύκλο έργο για Γκοφ και Ζαμπέρ.

Η Ίγκα Σβιόντεκ άρχισε με μια άνετη επικράτηση την προσπάθεια κατάκτησης για 3η διαδοχική σεζόν τον τίτλο στο Roland Garros.

H 22χρονη νίκησε σε 61 λεπτά τη Γαλλίδα, Λεολία Ζανζάν με 6-1, 6-2 και πήρε την πρόκριση στον 2ο γύρο, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ναόμι Οσάκα.

Εύκολη αποστολή είχε και η Κόκο Γκοφ, απέναντι στη Ρωσίδα, Γιούλια Αβντέεβα, επικρατώντας με 6-1, 6-1 και στον 2o γύρο θα παίξει με τη Σλοβένα, Ταμάρα Ζίντανεσκ.

Την πρόκριση στη φάση των «64» εξασφάλισε και η Ονς Ζαμπέρ, με την Τυνήσια να νικά την Αμερικανίδα, Σάσια Βίκερι με 6-3, 6-2 και τώρα να έχει μπροστά της το εμπόδιο της Καμίλα Οσόριο.

Σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας η Ελίνα Σβιτόλινα απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 3-6, 6-4, 6-2, η Μπιάνκα Αντρεέσκου νίκησε τη Σάρα Σορίμπες Τόρνο με 7-5, 6-1 και σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρωμα στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγια.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα