Roland Garros: Εντυπωσιακή αρχή για Σβιόντεκ και Ριμπάκινα

Η Ίγκα Σβιόντεκ άρχισε νικηφόρα στο Roland Garros
Η Ίγκα Σβιόντεκ άρχισε επιτυχημένα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Roland Garros. Προκρίσεις για Ριμπάκινα, Γκοφ, Ζαμπέρ και τη 16χρονη Μίρα Αντρέεβα.

Η Ίγκα Σβιόντεκ άρχισε επιτυχημένα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Roland Garros. Η παίκτρια από την Πολωνία, νίκησε τη Ρουμάνα Κριστίνα Μπούκσα με 5-4, 6-0 σε 63 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Κλερ Λιού (Νο.102).

Με τη σειρά της η Έλενα Ριμπάκινα νίκησε την Τσέχα, Μπρέντα Φρουχβίρτοβα με 6-4, 6-2 κλείνοντας ραντεβού με μια άλλη Τσέχα, την Λίντα Νόσκοβα (Νο.50).

Αντίθετα, η περσινή φιναλίστ Κόκο Γκοφ χρειάστηκε τρία σετ απέναντι στην Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μασάροβα για να επικρατήσει με 3-6, 6-1, 6-2 και τώρα να παίξει με την αυστριακή, Τζούλια Γκράμπερ.

Η Ονς Ζαμπέρ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με την Ιταλίδα, Λούσα Μπρονζέτι (6-4, 6-1). Εκτός συνέχειας έμεινε η Μπάρμορα Κρεϊτσίκοβα, με την Ουκρανή, Λέσια Τσουρένκο να νικά την Τσέχα, με 6-2, 6-4.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Μίρα Αντρέεβα, η 16χρονη Ρωσίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, συνδύασε το πρώτο της παιχνίδι σε κυρίως ταμπλό σε τουρνουά Grand Slam με νίκη επί της Αμερικανίδας, Άλισον Ρισκ με 6-2, 6-1.

Επόμενη αντίπαλος για τη Μίρα Αντρέεβα είναι η Γαλλίδα, Ντιάν Πάρι, που έκανε την έκπληξη της ημέρας νικώντας την Αντζελίνα Καλίνινα με 6-2, 6-3.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα