Τσιτσιπάς: Η ώρα του αγώνα με τον Ρούνε

Newsroom
Τσιτσιπάς: Η ώρα του αγώνα με τον Ρούνε
Ο Χόλγκερ Ρούνε αποτελεί το σημερινό εμπόδιο για την είσοδο στα προημιτελικά, για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι διοργανωτές του Roland Garros έκαναν το χατίρι στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον έβαλαν να παίξει με ήλιο σήμερα (30/5) κόντρα στον Χόλγκε Ρούνε.

Η αναμέτρησή τους για την φάση των «16» της διοργάνωσης, θα γίνει δεύτερη κατά σειρά στο κεντρικό γήπεδο (Philippe Chatrier), αμέσως μετά τον αγώνα της Μάντισον Κις με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Το παιχνίδι αυτό αρχίζει στις 13:00 ώρα Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει πως ο Τσιτσιπάς με τον 19χρονο Δανό θα ξεκινήσουν στην καλύτερη στις 14:30.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με τον νεαρό τενίστα ο οποίος βρίσκεται στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης και κάνει τρομερά παιχνίδια στο Παρίσι. Μάλιστα, ακόμη κι αν αποκλειστεί ο Δανός στην νέα κατάταξη θα βρίσκεται στο Νο31. Για τον Τσιτσιπά είναι ιδανικό το ότι παίζουν με ήλιο καθώς αυτό τον βοηθά στο παιχνίδι του, όπως δήλωσε και στο παιχνίδι του τρίτου γύρου κόντρα στον Ιμερ.

Μετά το ματς του Τσιτσιπά θα ακολουθήσει αυτό της Σβιόντεκ που θέλει να συνεχίσει το σερί των 31 νικών της κόντρα στην Κινέζα Ζενγκ, ενώ τελευταίο ματς στο κεντρικό γήπεδο θα είναι αυτό του Μεντβέντεφ με τον Τσίλιτς.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημέρας.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα