Τσιτσιπάς: Τέταρτο ματς στο Lenglen με τον Ιμερ

Newsroom
Τσιτσιπάς: Τέταρτο ματς στο Lenglen με τον Ιμερ
Όπως και με τον Κόλαρ, έτσι και με τον Μίκαελ Ιμερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσει αύριο (28/5) το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Με την ελπίδα να… μην χρειαστεί πάλι «μαραθώνιο», ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει αύριο (28/5) στον τρίτο γύρο του Roland Garros τον Μίκαελ Ιμερ.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και όπως και με το παιχνίδι κόντρα στον Κόλαρ, έτσι και με τον Σουηδό θα παίξει το τελευταίο ματς της ημέρας στο Suzanne Lenglen.

Πρώτο παιχνίδι στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, θα είναι αυτό της Μπέγκου με την Ζανζάν, ενώ θα ακολουθήσει μετά τις 13:30 η αναμέτρηση Μεντβέντεφ Κετσμάνοβιτς που αναμένεται συναρπαστική.

Τρίτο ματς, μετά τις 16:00 θα είναι αυτό της Μπαντόσα με την Κουντερμέτοβα και μετά τις 17:30 (το καλύτερο πιθανό σενάριο) θα μπει στο court o Τσιτσιπάς με τον Σουηδό, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει και στον πρώτο γύρο του Australian Open φέτος. Εχει 3 στα 3 απέναντί του (Australian Open 2021, 2022, Μαρσέιγ 2020) και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Στο κεντρικό γήπεδο θα παίξουν πρώτα δύο γυναικεία ματς. Σβιόντεκ – Κόβινιτς (13:00) και Ζενγκ – Κορνέ (14:30) θα αγωνιστούν, ενώ μετά τις 16:00 θα γίνει το ματς Σιμόν- Τσίλιτς.

Βραδινό παιχνίδι (21:45) θα γίνει αυτό του Γκαστόν με τον Ρουν, το οποίο βγάζει και αντίπαλο για τον Τσιτσιπά στην φάση των «16».

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Σαββάτου (28/5)

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα