Roland Garros: Πρόγραμμα με Σάκκαρη, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Αλκαράθ

Newsroom
Roland Garros: Πρόγραμμα με Σάκκαρη, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Αλκαράθ
Γεμάτο ωραία παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα του δεύτερου γύρου του Roland Garros.

Ξεκινά σήμερα ο δεύτερος γύρος στο Roland Garros με τα τέσσερα… θηρία του πάνω μέρους στο ταμπλό των ανδρών και την Μαρία Σάκκαρη να μπαίνουν στη μάχη.
Η Σάκκαρη θα παίξει στο δεύτερο χρονικά ματς στο Suzanne Lenglen γύρω στις 13:30 με την Τσέχα Μούχοβα, ματς που θα ακολουθήσει αυτό της Ραντουκάνου με την Σάζνοβιτς.

Οι διοργανωτές έχουν… ανακατέψει τα τέσσερα μεγάλα ονόματα του ταμπλό των ανδρών σε τρία διαφορετικά γήπεδα.

Στο Philippe Chatrier θα αγωνιστεί ο Ζβέρεφ (γύρω στις 3 το μεσημέρι) κόντρα στον Μπάεζ, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ενώ στις 21:45 ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μουτέτ.

Στο Lenglen αμέσως μετά την Σάκκαρη θα μπει στο court ο Τζόκοβιτς που παίζει κόντρα στον Σλοβάκο Μολκάν, ενώ ο Αλκαράθ θα παίξει στο Simonne Mathieu με αντίπαλο τον συμπατριώτη του, Ράμος Βινόλας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα ματς όπως αυτά των Μπένσιτς -Αντρεέσκου, Αζαρένκα - Πέτκοβιτς, Ανισίμοβα - Βέκιτς, Σάβιλ - Κβίτοβα και Σινιάκοβα- Φερνάντες στις γυναίκες, καθώς και τα παιχνίδια Κόρντα- Γκασκέ, Ντιμιτρόφ- Τσόριτς, Μουνάρ - Σβάρτσμαν, Βαν ντερ Ζάντσουλπ - Φονίνι και Ντελιέν - Κατσάνοφ στους άνδρες.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα