Η 17χρονη Γκοφ πρώτη φορά σε προημιτελικά Grand Slam!

Η 17χρονη Γκοφ πρώτη φορά σε προημιτελικά Grand Slam!
Η Κόρι Γκοφ επικράτησε εύκολα της Τζαμπέρ με 2-0 σετ και θα είναι παρούσα στα προημιτελικά του Roland Garros.

Η Κόρι Γκοφ τα κατάφερε και για πρώτη φορά στην σύντομη, ως τώρα, καριέρα της, θα είναι παρούσα στα προημιτελικά ενός γκραν σλαμ, αυτού του Roland Garros.

Η 17χρονη Αμερικανίδα κέρδισε εύκολα την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα, έχοντας πολλές πιθανότητες να φτάσει στα ημιτελικά. Εκεί, αναμένεται να πέσει πάνω στην Σβίατεκ (λογικά προκρίνεται σήμερα κόντρα στην Κόστιουκ) ή την νικήτρια του αγώνα της Σάκκαρη με την Κένιν

Η Γκοφ τα έκανε όλα σωστά στον σημερινό αγώνα της. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να προκριθεί στον επόμενο γύρο!

Αντιμετώπισε ψύχραιμα το δυνατό σερβίς της Τυνήσιας (είχε 4 άσους, αλλά και 4 διπλά λάθη η Τζαμπέρ) και με 81% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και 71% στο δεύτερο, (73% και 33% η αντίπαλός της), κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ένα στοιχείο ακόμη που την βοήθησε ήταν τα μόλις 9 αβίαστα λάθη, έναντι 21 της αντιπάλου της, που κατάφερε να πάρει μόνο 9 πόντους σε όλο το ματς, στο σερβίς της Γκοφ.

Στο πρώτο σετ η Αμερικανίδα ξεκίνησε με μπρέικ και προηγήθηκε με 3-0, με αποτέλεσμα το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, ήταν να κρατήσει το σερβίς της, όπως και έκανε.
Στο δεύτερο ξεκίνησε με μπρέικ και η Τζαμπέρ απλά μείωσε σε 2-1. Στο 3-1, δέχτηκε και δεύτερο μπρέικ και με την Γκοφ στο σερβίς της να φτάνει στο 5-1, δεν είχε τύχη. Πάλεψε να μείνει στο ματς σώζοντας τρία ματς πόιντ στο έβδομο γκέιμ, όμως το τέταρτο ήταν και το… φαρμακερό.

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα