Σάκκαρη: «Από τις πιο παλιές φίλες η Μέρτενς, απίστευτη η Σβιάτεκ»

Σάκκαρη: «Από τις πιο παλιές φίλες η Μέρτενς, απίστευτη η Σβιάτεκ»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την επόμενη αντίπαλος της, την Ελίζ Μέρτενς, αλλά και την Ίγκα Σβιάτεκ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει το Σάββατο στα κορτ του Roland Garros για να παλέψει απέναντι στην Ελίζ Μέρτενς για την είσοδο της για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο στο τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την φιλία της με την Βελγίδα αλλά και για την "μάχη" που θα δούμε: «Είναι μια από τις πιο παλιές φίλες που έχω στο Tour. Γνωριζόμαστε απ' όταν ήμασταν πολύ μικρές.

Έχουμε παίξει αρκετές φορές, ειδικά στο ITF Tour. Είναι απίστευτη παίκτρια και πολύ αξιοσέβαστη. Έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα είναι σίγουρα μια μάχη».

«Έχω ακόμη δρόμο να διανύσω»

Η Μαρία Σάκκαρη που είναι κοντά σ' ένα ρεκόρ καριέρας στο Παρίσι τόνισε ότι έχει και άλλα να δώσει στη συνέχεια: Ξέρω πως δεν απέχω πολύ απ' αυτό το επίπεδο, όμως έχω ακόμα πολύ δρόμο να διανύσω.

Φυσικά, δεν μπορώ να σκέφτομαι κάτι τέτοιο όταν είμαστε ακόμα στον 3ο γύρο, αλλά το παιχνίδι μου είναι εκεί. Ειδικά όταν φέρνω και κάτι επιπλέον σ' αυτό, με βοηθάει και μου δίνει αυτοπεποίθηση να κάνω αυτό το βήμα».

«Αξιαγάπητο κορίτσι η Σβιάτεκ»

Πριν από την έναρξη των αγώνων προπονήθηκε μαζί με την νικήτρια του Roland Garros 2020 την Ίγκα Σβιάτεκ για την οποία έχει να πει τα καλύτερα: «Η Ίγκα είναι πολύ νεότερη από μένα, είναι 5 χρόνια μικρότερη, αλλά αυτά που έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο είναι εξωπραγματικά.

Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη, γιατί είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι και μια πολύ καλή παίκτρια. Πάντα κάνω καλές προπονήσεις μαζί της».

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα