Στους «32» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς (vids)

Στους «32» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-3 του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros όπου τον περιμένει ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ.

Στον 3ο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε για 3η συνεχόμενη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 κόσμου και φιλοδοξεί μέσα από την πορεία του στο Παρίσι να ανέβει στο Νο4 επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-3 του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ και είναι στους "32" στο Roland Garros.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι την Παρασκευή ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ ο οποίος απέκλεισε με 7-6 (6), 6-1, 7-6 (5) τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Οι πόντοι ήταν 112-90. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 45 winners και 30 αβίαστα και ο Πέδρο Μαρτίνεθ είχε 28-32. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 8/18 και 4/15 ενώ ο Ισπανός είχε 7 διπλά σφάλματα (έναντι 3) και ο Έλληνας 8-0 άσους.

Άντεξε στην πιέση ο Τσιτσιπάς

Στο 1ο σετ ο Μαρτίνεθ θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά ο Τσιτσιπάς θα τα σβήσει και τα 3 για να προηγηθεί με 2-1.

Ο Έλληνας θα φτάσει στο 1ο του μπρέικ πόιντ στο 4ο αλλά ο Ισπανός θα το σβήσει όπως θα σβήσει και το επόμενο για το 2-2.

Το πρώτο μπρέικ στον αγώνα θα έρθει από τον Ισπανό που θα φτάσει στο 3-2. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 3-3 αλλά ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ.

Ο Έλληνας θα τα σβήσει και πάλι για να πάει στο 4-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει 2 μπρέικ πόιντ στο 8ο και θα φτάσει με μπρέικ στο 5-3. Με το σερβίς του θα κλείσει σε 43' το σετ στο 6-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 2/5 μπρέικ πόιντ και ο αντίπαλος του έφτασε σε 7 αλλά ο Έλληνας έσβησε τα 6!

Γλυκό φινάλε για τον Στέφανο

Στο 2ο σετ ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0 αλλά θα πάρει πίσω το μπρέικ ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να μειώσει σε 2-1.

Ο Έλληνας θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ αλλά ο Ισπανός θα τα σβήσει και τα 3!

Θα έχει και 4ο ο Τσιτσιπάς αλλά θα έχει την ίδια κατάληξη!

Ο Ισπανός θα κλείσει το γκέιμ και θα φτάσει στο 3-2. Με καλό σερβίς θα προηγηθεί με 4-3 αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο.

Με την 2η ευκαιρία θα "σπάσει" το σερβίς του αντιπάλου του για το 5-4. Με άσο θα κλείσει το σετ στο 6-4.

Πάτησε... γκάζι και 3-0

Σβήνει μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ του 3ου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ισοφαρίσει σε 1-1 και με μπρέικ (από διπλό σφάλμα Μαρτίνεθ) θα φτάσει στο 2-1.

Το 3-1 είναι για τον Έλληνα τενίστα ο οποίος με μπρέικ θα πάει στο 4-1. Ο Ισπανός φτάνει σε τριπλό μπρέικ πόιντ και θα πάρει πίσω το ένα από τα δυο μπρέικ για το 4-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει μπρέικ πόιντ στο 7ο αλλά θα το σβήσει ο Πέδρο Μαρτίνεθ όπως θα σβήσει και το επόμενο!

Με το 3ο όμως ο Έλληνας θα πάει στο 5-2 με μπρέικ. Ο Μαρτίνεθ με το 5ο μπρέικ πόιντ στο 8ο γκέιμ θα μειώσει με μπρέικ σε 5-3.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα