Roland Garros: Νίκη στα τρία σετ και πρόκριση για την Ζαμπέρ

Newsroom
jabeur
Η Ονς Ζαμπέρ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και πήρε τη νίκη επί της Καμίλα Οσόριο με 6-3, 1-6, 6-3, η οποία της έδωσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Μετά τη νίκη επί της Σάχια Βίκερι, η Ονς Ζαμπέρ πήρε τη δεύτερη σερί της νίκη στο Roland Garros και με 6-3, 1-6, 6-3 κόντρα στην Καμίλα Οσόριο σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Roland Garros.

H τενίστρια από την Τυνησία, αν και είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Βέβαια, η αστάθεια στην απόδοσή της έδωσε τη δυνατότητα στην αντιπαλό της να πάρει με άνεση το δεύτερο σετ (6-1) και να στείλει την υπόθεση πρόκριση σε decider.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Ζαμπέρ επανήλθε στο... ρυθμό που είχε στο πρώτο σετ και με το ίδιο σκορ (6-3) έβαλε τέλος στον αγώνα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του γαλλικού Grand Slam. Εκεί, η Τυνήσια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση Λέιλα Φερνάντες - Ζιγιού Ουάνγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα