Παπαμιχαήλ - Ουτσιτζίμα 0-2: Ηττήθηκε από την Γιαπωνέζα και έμεινε εκτός Roland Garros

despoina_papamixail
Την ήττα γνώρισε η πρωταθλήτρια του τένις Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, από την Μοΐκα Ουτσιτζίμα με 2-0 σετ (2-6, 2-6).

Η Ελληνίδα παίκτρια του τένις, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, υποχρεώθηκε σε ήττα από την Γιαπωνέζα Μοΐκα Ουτσιτζίμα (Νο145) στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Roland Garros. Η Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο157, ηττήθηκε με 2-0 σετ (2-6, 2-6) καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την επιθετικότητα της αντιπάλου της.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ουτσιτζίμα να προηγείται παίρνοντας τρία games και κάνοντας το 1-3 και παρ' ότι η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, η Γιαπωνέζα ήταν απόλυτα έτοιμη και με τρία ακόμη νικηφόρα games έκανε το 2-6 και πήρε το πρώτο σετ.

Με παρόμοιο ρυθμό συνέχισε και το δεύτερο σετ, παρ' όλο που στην αρχή του η Ελληνίδα φάνηκε να αντεπιτίθεται καλύτερα έχοντας κάνει το 2-2. Η Ουτσιτζίμα δεν έδειξε πρόθυμη, όμως, να χάσει αυτό το παιχνίδι και έτσι με σχετική ευκολία έκανε το 6-2 για να τελειώσει τον αγώνα.

Η Παπαμιχαήλ είχε τρομερά προβλήματα στο σερβίς της, κερδίζοντας μόλις 4/12 πόντους στο δεύτερο και 13/30 (43%) στο πρώτο, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να βρει έξι break στην αναμέτρηση σε οκτώ ευκαιρίες.

Η Ουτσιτζίμα ολοκλήρωσε με 24 winners για μόλις 18 αβίαστα ενώ η Ελληνίδα είχε αντίστοιχα 11 προς 22.

@Photo credits: Instagram
 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα