Roland Garros: Οι Γάλλοι αποδοκίμασαν την Κορνέ επειδή αποσύρθηκε και τους αποκάλεσε ηλίθιους!

Newsroom
Roland Garros: Οι Γάλλοι αποδοκίμασαν την Κορνέ επειδή αποσύρθηκε και τους αποκάλεσε ηλίθιους!
Η τραυματίας Αλιζέ Κορνέ πικράθηκε από τους συμπατριώτες της που την αποδοκίμασαν μόλις έφυγε από το γήπεδο πριν τελειώσει το ματς.

Αδοξα τελείωσε το Roland Garros για την Αλιζέ Κορνέ η οποία κόντρα στην Κινέζα Ζενγκ μπήκε να παίξει τραυματίας.

Έχασε 6-0 το πρώτο σετ και στο 3-0 του δεύτερου έβαλε τέλος στην ταλαιπωρία της.

Όμως το ότι αποχώρησε με τραυματισμό ήταν λιγότερο οδυνηρό από αυτό που ακολούθησε. Οι συμπατριώτες της την γιούχαραν, δείχνοντας ίχνος σεβασμού στην πορεία της 32χρονης τενίστριας η οποία με το ζόρι μπορούσε να κινηθεί στο court.

«Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι ορισμένοι τόλμησαν να με γιουχάρουν εντός του γηπέδου επειδή έπρεπε να εγκαταλείψω το ματς γιατί πονούσα. Ορισμένες φορές το γαλλικό κοινό με αφήνει έκπληκτη και όχι πάντα με τον θετικό τρόπο. Αυτό που έγινε με πόνεσε περισσότερο από τον τραυματισμό μου. Ηταν μικρή μερίδα βέβαια, αλλά έκαναν αρκετή φασαρία. Πάει όμως πολύ όταν τα δίνεις όλα στο γήπεδο για να βγάλεις το παιχνίδι. Θα ήταν ευκολότερο να μην έρθω καν να παίξω γιατί από τη στιγμή που το έκανα, έβαλα σε κίνδυνο την υγεία μου», ανέφερε η Κορνέ και συνέχισε:

«Πονάω για την συμπεριφορά τους γιατί είναι άδικη και το άδικο πονάει. Οι περισσότεροι όμως δεν είχαν αμφιβολία για το τι συμβαίνει και έδειξαν κατανόηση. Μία μερίδα ηλιθίων σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα»

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα