Paris Masters: Στα προημιτελικά ο Χουρκάτζ, πλησιάζει το… Τορίνο

Κώστας Ευθυμιάδης
Paris Masters: Στα προημιτελικά ο Χουρκάτζ, πλησιάζει το… Τορίνο
Ο Ουμπέρ Χουρκάτζ κέρδισε με ανατροπή τον Ντομινίκ Κέπφερ και πέρασε στα προημιτελικά του Παρισιού.

Ο Ουμπέρ Χουρκάτζ σταμάτησε την πορεία του Ντόμινικ Κέπφερ στο Paris Masters και κρατά το πάνω χέρι στη μάχη για το ένα από τα τελευταία δύο εισιτήρια για το Τορίνο και το ATP Finals.

Για να κάμψει την αντίσταση του Γερμανού χρειάστηκε να κάνει ανατροπή καθώς επικράτησε με 2-1 (4-6, 7-5. 6-2).

Εχασε με ένα μπρέικ, 6-4 το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο οι δύο αντίπαλοι είχαν από δύο μπρέικ στα πρώτα τέσσερα games. Κράτησαν το σερβίς τους ως το 6-5, όπου ο Χουρκάτζ έκανε ένα κρίσιμο μπρέικ που άλλαξε τον αγώνα. Στο τρίτο σετ κυριάρχησε κατά κράτος και πλέον βάζει δύσκολα στον διώκτη του, στην κούρσα για το ATP Finals, τον Κάμερον Νόρι, που παίζει με τον Τέιλορ Φριτζ.

Στον προημιτελικό ο Χουρκάτζ θα αντιμετωπίσει έναν βατό αντίπαλο, τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ, ο οποίος πήρε τον «εμφύλιο» με τον Πόπιριν, κερδίζοντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) μετά από 1 ώρα και 46 λεπτά και ο δρόμος φαίνεται ανοιχτός για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ρουντ (παίζει το βράδυ με Τζιρόν), Χουρκάτζ και Νόρι (παίζει με Φριτζ) διεκδικούν τα τελευταία δύο εισιτήρια για το Τορίνο, με τον Νόρι να είναι εκτός αυτή τη στιγμή και να απομένει το τουρνουά του Παρισιού που είναι σε εξέλιξη και το 500αρι της Στοκχόλμης (έχουν δηλωθεί και οι τρεις).

 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα