Paris Finals: Τα μάτια στραμμένα στους τρεις διεκδικητές των 2 εισιτηρίων για το ATP Finals

Κώστας Ευθυμιάδης
Paris Finals: Τα μάτια στραμμένα στους τρεις διεκδικητές των 2 εισιτηρίων για το ATP Finals
Σήμερα τα παιχνίδια για την φάση των «16» στο Παρίσι, με τους Χουρκάτζ, Ρουντ και Νόρι να δίνουν «τελικούς».

Με τα παιχνίδια για την φάση των «16» συνεχίζεται το Paris Masters όπου πέρα από τα τρία μεγάλα ονόματα (Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ), μεγάλο ενδιαφέρον έχει η «κούρσα» των τριών που διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για το ATP Finals.

Μετά τον αποκλεισμό των Σίνερ και Αλιασίμ, έμειναν οι Ρουντ, Χουρκάτζ και Νόρι να διεκδικήσουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για το Τορίνο.
Ο Χουρκάτζ είναι αυτός που θα ανοίξει το πρόγραμμα στις 12 το μεσημέρι στο κεντρικό court, με αντίπαλο τον Ντόμινικ Κέπφερ που απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον Μάρεϊ και στον δεύτερο τον Αλιασίμ.

O Χουρκάτζ δεν έχει περιθώρια αποκλεισμού καθώς αν χάσει και ο Νόρι, που παίζει αμέσως μετά με τον Τέιλορ Φριτζ, κερδίσει, τότε θα έχουν αμφότεροι 3.045 βαθμούς και τα πάντα θα καθοριστούν από το αν θα προχωρήσει παραπέρα ο Βρετανός που αυτή τη στιγμή είναι αυτός που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Πιο άνετος είναι ο Ρουντ ο οποίος παίζει τελευταίο ματς στο Court 1 με τον Μάρκος Τζιρόν, σε ένα πιο εύκολο διασταύρωμα σε σχέση με τους διώκτες του.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Paris Masters (με ώρες Ελλάδος)

Court Central

12:00 Κέπφερ - Χουρκάτζ

14:00 Νόρι - Φριτζ

16:00 Τζόκοβιτς - Μονφίς

18:00 Ντιμιτρόφ- Ζβέρεφ

20:30 Κόρντα - Μεντβέντεφ

22:30 Αλκαράθ - Γκαστόν

Court 1

12:00 Πόπιριν - Ντάκγουορθ

20:30 Ρουντ - Τζιρόν


 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα