Paris Masters: O Ντάκγουορθ περιμένει Τσιτσιπά ή Ποπίριν στους «16»

Κώστας Ευθυμιάδης
Paris Masters: O Ντάκγουορθ περιμένει Τσιτσιπά ή Ποπίριν στους «16»
Ο Τζέιμς Ντάκγουορθ κέρδισε σε τρία σετ τον Λορέντζο Μουζέτι και αν περάσει ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν στον τρίτο γύρο.

Βατό αποδεικνύεται το πρώτο μέρος του Paris Masters για τον Στέφανο Τσιτσιπά, φτάνει βέβαια να επιβεβαιώσει και ο ίδιος την ανωτερότητά του.

Ο Ελληνας τενίστας αν περάσει το εμπόδιο του Αλεξέι Ποπίριν, στους «16» θα βρει μπροστά του έναν άλλο Αυστραλό, τον Τζέιμς Ντάκγουορθ.

Ο Ντάκγουορθ κέρδισε τον Λορέντζο Μουζέτι με 2-1 σετ και συνεχίζει στην διοργάνωση, περιμένοντας στον επόμενο γύρο είτε το Νο3 του κόσμου, είτε τον συμπατριώτη του, Ποπίριν. Το Νο55 του κόσμου επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-3 σε 2 ώρες και 4 λεπτά έχοντας 11 άσους, 38 winners και 17 αβίαστα λάθη έναντι 9, 28 και 27 αντίστοιχα του Ιταλού αντιπάλου του.

Ο Ντάκγουορθ στα 29 του χρόνια διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς πριν δύο εβδομάδες έφτασε στο Νο51 που είναι και η μεγαλύτερη θέση που έχει πάρει, ενώ αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο55.

Αν περάσει ο Τσιτσιπάς, αυτή θα είναι η δεύτερη μονομαχία τους μετά το 2018 στην Ουάσιγκτον, όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0 σετ στην φάση των «16».

 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα