Paris Masters: Με Τζόκοβιτς στο απλό το σημερινό πρόγραμμα, μαθαίνει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Κώστας Ευθυμιάδης
Paris Masters: Με Τζόκοβιτς στο απλό το σημερινό πρόγραμμα, μαθαίνει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη δράση, ενώ ο Τσιτσιπάς παίζει στο διπλό και μαθαίνει αντίπαλο στο απλό.

Πλούσιο το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στο Paris Masters με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μπαίνει στη δράση στο διπλό, αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει στους αγώνες του απλού μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Σέρβος μετά την ήττα του στον τελικό του US Open θα παίξει για πρώτη φορά στο απλό, με αντίπαλο τον Μάρτον Φούσκοβιτς, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Θα είναι το ένα από τα δύο ματς που θα γίνουν σήμερα για τον δεύτερο γύρο, καθώς το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς μόνο από τον πρώτο γύρο (το άλλο ματς για τους «32» είναι αυτό του Ρουντ με τον Μπούμπλικ).

Το πρόγραμμα έχει σπουδαία ματς και μεταξύ αυτών είναι και η αναμέτρηση του Ντε Μινόρ με τον Λόιντ Χάρις, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά από αυτό το ματς μάλιστα, ο Ελληνας τενίστας θα παίξει διπλό στο ίδιο court, με συμπαίκτη τον Αϊσάμ Χακ Κουρέσι και αντιπάλους τους Γάλλους Μπονζί και Ρίντερνεκ.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ντιμιτρόφ - Γκασκέ, Αλκαράθ - Ερμπέρ, Κατσάνοφ- Ιμέρ, Τσίλιτς- Φόκινα, Τιάφο - Τζιρόν και Μίλμαν - Σβάρτσμαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα