Νέο ρεκόρ καριέρας για Σάκκαρη, άνοδος στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης

Gazzetta team
Νέο ρεκόρ καριέρας για Σάκκαρη, άνοδος στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης
Κέρδισε άλλη μία θέση στην παγκόσμιας κατάταξη η Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται πλέον στο Νο18

Ενα ακόμη ρεκόρ καριέρας σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ελληνίδα τενίστρια ανέβηκε ένα ακόμη σκαλί και πλέον βρίσκεται στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που είναι η καλύτερη που είχε στην μέχρι τώρα πορεία της.

Η Σάκκαρη έχει 2.830 βαθμούς, με την Ιγκα Σβίατεκ να κάνει το μεγαλύτερο «άλμα» γι’ αυτή την εβδομάδα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Ρώμη, η Πολωνή ανέβηκε στο Νο9 από το Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης ρίχνοντας στο Νο10 την Πλίσκοβα και εκτός δεκάδας τις Μπενσιτς και Κβίτοβα.

Σταθερός ο Τσιτσιπάς στο Νο5

Οσον αφορά τους άνδρες, τίποτα απολύτως δεν άλλαξε στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στο Νο5 του κόσμου με 7.430 βαθμούς, με τον Λορέτζο Σονέγκο μετά την εξαιρετική του πορεία στη Ρώμη να κερδίζει πέντε θέσεις και να φτάνει στο Νο29, στην πιο εντυπωσιακή άνοδο αυτής της εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα