Αλκαράθ και Σίνερ στον ημιτελικό του Indian Wells (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει
Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλιασίμ (64, 6-4) και ο Σίνερ του Φριτζ (6-4, 4-6, 6-4) και έκλεισαν ραντεβού στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Οι δύο πιο ταλαντούχοι παίκτες της φουρνιάς τους, αναμετρήθηκαν στον προημιτελικό του Indian Wells, με τον Αλκαράθ να κερδίσει με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και να σπάει το ρόδι έπειτα από τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς απέναντι στον Καναδό.

«Κλειδί» για τη νίκη του Ισπανού ήταν τα μόλις 8 αβίαστα λάθη και οι 26 winners, αλλά και το ότι κέρδισε το 72% των πόντων που σέρβιρε, έναντι 57% του Καναδού, σε ένα ματς που κράτησε ακριβώς δύο ώρες.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη επί του Τέιλορ Φριτζ. Ο Ιταλός απέκλεισε τον περσινό νικητή του Indian Wells, επικρατώντας με 6-4, 4-6, 6-4 μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά.

Στηριζόμενος στο εξαιρετικό του σερβίς, ο Ιταλός τελείωσε το παιχνίδι κερδίζοντας το 80% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς (45/56), ενώ έκανε και τρία break για να φτάσει στη νίκη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα