Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς 2-1: Εκτός τετράδας στο Indian Wells ο Τσιτσιπάς (vids)

Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς 2-1: Εκτός τετράδας στο Indian Wells ο Τσιτσιπάς (vids)
Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι απέκλεισε με 6-4, 2-6, 6-4 τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στους "4" στο Indian Wells.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells 2021.

Ο Έλληνας τενίστας που δεν ήταν σταθερός στο παιχνίδι του και έδειξε καλά στοιχεία μόνο στο 2ο σετ ηττήθηκε μετά από 2.09' με 6-4,2-6, 6-4 από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο36) ο οποίος θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Φριτζ ή τον Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 89-86 πόντους αλλά είχε 4/10 μπρέικ πόιντ έναντι 4/5 του Γεωργιανού!

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Μπασιλασβίλι σε τρία παιχνίδια απέναντι στον Έλληνα τενίστα ο οποίος είχε 2 σερί ανατροπές στο Indian Wells αλλα δεν τα κατάφερε στην 3η!

Αυτός θα είναι ο 1ος ημιτελικός του Γεωργιανού σε ATP 1000 και για πρώτη φορά κερδίζει παίκτη που είναι στο top-3.

Μπρέικ και σταθερότητα!

Στο 1ο σετ ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι θα ξεκινήσει με τριπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει χωρίς απώλεια πόντου στο μπρέικ (1-0). Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ του Έλληνα στο 2ο γκέιμ και θα προηγηθεί με 2-0.

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπασιλασβίλι θα έχει μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Θα πετύχει μπρέικ και θα φτάσει στο 4-1. Θα πάρει πίσω το ένα μπρέικ για να μειώσει σε 4-2 ο Έλληνας και θα πάει στο 4-3 με το σερβίς του.

Κερδίζει και το 8ο γκέιμ ο Μπασιλασβίλι για το 5-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4 αλλά θα απωλέσει το σετ με 6-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 8 winners και 7 αβίαστα και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι 14-12.

Πειστική απάντηση!

Στο 2ο σετ, ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 2-1 με το σερβίς του και με μπρέικ θα φτάσει στο 3-1. Προβάδισμα με 4-1 για τον Έλληνα και ο Μπασιλασβίλι θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 4-2.

Ο Τσιτσιπάς θα κλείσει με μπρέικ το σετ στο 6-2! Ο Μπασιλασβίλι έχει 14 αβίαστα και ο Τσιτσιπάς μόλις 3!

Νικητής στα σημεία!

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι αρχίζει με τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο σετ και θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0). Ο Τσιτσιπάς θα "απαντήσει" με διπλό μπρέικ πόιντ αλλά ο Μπασιλασβίλι θα το σβήσει για το 2-0!

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Τσιτσιπάς και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Το σβήνει και αυτό ο Γεωργιανός αλλά με το 4ο του μπρέικ στο 3ο σετ ο Έλληνας θα πάρει πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Μπρέικ πόιντ του Μπασιλασβίλι στο 7ο γκέιμ και με διπλό σφάλμα θα πετύχει με μπρέικ το 4-3. Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ και θα πάει στο 5-3.

Κλείνει με άσο και μειώνει σε 5-4 ο Τσιτσιπάς αλλά ο Μπασιλασβίλι θα κλείσει το σετ στο 6-4.

@Photo credits: Twitter Indian Wells

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα