Τσιτσιπάς: «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές στο ματς»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές στο ματς»
Για τις δύσκολες καταστάσεις στο παιχνίδι με τον Φονίνι μίλησε στο τέλος του ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για να κερδίσει τον Φάμπιο Φονίνι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να γυρίσει την κατάσταση και να βελτιώσει πολλά σημεία του παιχνιδιού του.

Πάνω σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του στο Indian Wells, οι οποίες έγιναν με… δυσκολία από τον ίδιο καθώς δεν σταματούσε να βήχει!

Ένα κρύωμα που τον ταλαιπωρεί του έκανε δύσκολη τη ζωή στις δηλώσεις, ωστόσο όταν βρήκε… αναπνοή, είπε:

«Δεν ξέρω τι συνέβη στο πρώτο σετ. Τίποτα δεν πήγαινε καλά. Πήγα πόντο πόντο προσπαθώντας να συνέλθω στο ματς. Είχα υπομονή και στις κρίσιμες στιγμές βρήκα σωστά χτυπήματα. Είχα δύσκολες στιγμές στην αναμέτρηση που έπρεπε να τις αντιμετωπίσω. Είχε καλή σειρά πόντων ο αντίπαλός μου και έπρεπε να βρω απαντήσεις. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βελτιώθηκα και βρήκα τον τρόπο να γυρίσω την κατάσταση».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

INDIAN WELLS NEWS FEED