Σβιόντεκ και Ριμπάκινα έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά του Indian Wells

H Iγκα Σβιόντεκ
H Ιγκα Σβιόντεκ ξεμπέρδεψε εύκολα με την Σοράνα Κιρστέα (6-2, 6-3), ενώ η Ριμπάκινα χρειάστηκε τρία σετ για να κάμψει την Μούχοβα.

Η Ιγκα Σβιόντεκ πάει… ολοταχώς για έναν ακόμη τελικό.

Η Πολωνή, κάτοχος του τίτλου στο Indian Wells πέρυσι, επικράτησε της Σοράνα Κιρστέα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά το 2-2 στο πρώτο σετ, κατέκτησε 8 συνεχόμενα games κερδίζοντας το σετ με 6-2 και έχοντας προβάδισμα 4-0 στο δεύτερο. Η Κιρστέα βρήκε ένα break ωστόσο ήταν αργά αφού η Σβιόντεκ τελείωσε το ματς σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

Η Πολωνή στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ελενα Ριμπάκινα. Η κάτοχος του Wimbledon δυσκολεύτηκε απέναντι στην Καρολίνα Μούχοβα καθώς χρειάστηκε τρία σετ για να την κερδίσει (7-6 (4), 2-6, 6-4), έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά.

Στο πρώτο σετ μάλιστα χρειάστηκε να επιστρέψει από το 2-4 και να σβήσει δύο set points για να πάρει το σετ στο tie break (7-4). Η Τσέχα δεν πτοήθηκε και πήρε εύκολα το δεύτερο σετ, αλλά στο τρίτο η Ριμπάκινα έκανε γρήγορα break και κρατώντας το σερβίς της, έφτασε στη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα